Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Doplněk stravy pro zvířata Coriolus extrakt Nupreme (100 kapslí)

499 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Extrakt z houby Coriolus versicolor (outkovka pestrá) v želatinových tobolkách. Veterinární přípravek.

Houba Coriolus a její výtažky jsou středem zájmu mnoha vědců po celém světě. V posledních letech bylo prokázáno, že vodné extrakty získané z této houby vykazují širokou škálu biologických aktivit, včetně stimulačních účinků na různé imunitní buňky. 

Veterinární přípravek je možno podávat domácím zvířatům při oslabené imunitě (snižuje míru únavy a podporuje obranyschopnost), ale také jakopodpůrný prostředek při léčbě rakoviny, kdy podporuje snížení nežádoucích účinků, jako jsou únava, ztráta chuti k jídlu, nevolnost a zvracení.

Složení: Extrakt z houby Coriolus versicolor (outkovka pestrá) v želatinových tobolkách.

Dávkování:

Určeno pro domácí zvířata. Pro psy a kočky dávkujte podle váhy zvířete: 10 kg – 1 tob./den, 10–20 kg – 2 tob./den, 20–30 kg – 3 tob./den, 30 kg 4 tob./den. Lze užívat dlouhodobě - buď celé kapsle nebo jejich obsah vysypat do krmiva.

Veterinární přípravek je určen pouze pro zvířata. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Dóza obsahuje také absorbéry vlhkosti, které nejsou určeny ke konzumaci.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.