Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Kniha Žijte dobře, žijte dlouho - Peter Deadman

790 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Kniha známého propagátora čínské medicíny v západním světě Petera Deadmana "Žijte dobře, žijte dlouho" se zabývá čínskou tradicí Yang Sheng (jang-šeng), česky pěstování života. Tato tradice se nepřetržitě vyvíjela přes 2 500 let a slouží jako praktický návod k péči o tělo, mysl a ducha.   Její učení může lidem pomoci zlepšit zdraví a dožít se delšího věku, a to prostřednictvím kultivace mysli, emocí, stravování, cvičení, sexuálního chování a mnoha dalších aspektů lidského života. A jak v této knize uvidíte, účinnost tohoto učení opakovaně potvrzují výsledky moderního výzkumu v oblasti životního stylu. 

Pevná vazba, 425 stran.

   Kniha „Žijte dobře, žijte dlouho“ se podrobně zabývá tradiční čínskou filozofií Yang Sheng a možnostmi jejího využití pro zlepšení našeho života. Yang Sheng považuje lidské tělo za součást okolního prostředí, přirozených a stále se opakujících cyklů a univerzálních zákonů přírody a věří, že pokud žijeme dobře, můžeme žít i dlouho. Kniha podrobně popisuje přístupy ke zdraví, které byly rozvíjeny po více než 25 století a tvoří praktický a čtivý návod, jak pečovat komplexně o naše tělo, mysl i duši.   Kniha ukazuje cestu, jak zlepšit naše zdraví, prodloužit si život pomocí tříbení mysli, emocí, změnou stravování, cvičením, zkvalitněním spánku, sexuálního chování a dalších aspektů. Kromě tradičních témat se soustřeďuje i na život člověka v moderní době, na jeho sociální vazby a vazby k okolnímu prostředí a radí, jak uplatnit moudré yangshengské principy na různé situace jako sociální spravedlnost, vzdělání, moderní porod, změny klimatu, zhoršování životního prostředí a udržitelnost zemědělství. Kniha osloví svojí čtivostí a jednoduchostí každého čtenáře, který se zajímá o své zdraví. Je základním textem pro studenty tradiční čínské medicíny. Pro zkušené praktiky nabídne určitě velké množství inspirativních myšlenek.   

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

MycoMedica

Doplněk stravy Auricularia sušená MycoMedica 100g

149 Kč

MycoMedica

Císařův poklad-srdce YaoMedica ( 50ml )

290 Kč

MycoMedica

Reishi-imunita, alergie YaoMedica ( 50 ml )

290 Kč

MycoMedica

Osm perel-menstruace YaoMedica ( 50 ml )

290 Kč

MycoMedica

Cordyceps-únava, stres YaoMedica ( 50 ml )

290 Kč

MycoMedica

Kustovnice-ledviny, játra, tlak YaoMedica ( 50 ml )

290 Kč

MycoMedica

Blokáda císaře-srdce YaoMedica ( 50ml )

290 Kč

MycoMedica

Kladivo na Gu-klouby YaoMedica ( 50ml )

290 Kč

MycoMedica

Doplněk stravy MycoMedica Shiitake prášek BIO 100g

360 Kč

MycoMedica

Doplněk stravy MycoStamin MycoMedica 180 tobolek

690 Kč

MycoMedica

Shiitake sušená MycoMedica 100g

290 Kč

MycoMedica

Copy císařovny-padání vlasů YaoMedica ( 50 ml )

290 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.