Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Přírodní extrakt ze vzácné houby Cordyceps sinensis Himalyo Cordyceps Caps (60 kapslí)

399 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Partnerské zboží

Tenhle kousek u nás prodává jeden z našich partnerů, a proto na něj nefungují některé slevové kódy.

Popis produktu

Vysoce kvalitní extrakt ze vzácné houby Cordyceps sinensis z oblasti Tibetu. Polysacharidy 40%, Manitol 15%.

Rostlinné (veganské) kapsle skrývají šetrně připravený a neředěný extrakt ze vzácné houby Cordyceps sinensis. Sběr probíhá v oblasti Tibetu v nadmořské výšce nad 4 000 metrů.

Cordyceps je považován za živé tibetské zlato a po staletí patří do zlatého fondu čínské a tibetské medicíny. Díky svým specifickým nárokům je velmi vzácný a jeho sklizeň složitá; v současné době se vyskytuje pouze na Tibetské náhorní plošině, v Nepálu a v pohoří čínské provincie Qinhai. I proto byl po dlouhou dobu cordyceps výsadou jen čínského císaře a jeho vyvolených. V současné době je cordyceps hojně využívaný a je velmi oblíben i u špičkových vytrvalostních sportovců a u náročných profesí s vysokými požadavky na výkon.

Složení 1 kapsle: Extrakt z­ housenice čínské (Cordyceps sinensis) 334 mg, rostlinná kapsle (hydroxypropylmetylcelulóza), extrakt z hlívy ústřičné v koncentraci 30:1 (Pleurotus ostreatus) 8,7 mg, plnivo – rostlinný stearan hořečnatý (7 mg).

Doporučené dávkování: 1 kapsle 2x denně.

Čistá hmotnost: 27 g  

Upozornění: Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Není určeno dětem do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Uchovávejte v suchu a temnu, při teplotě 10 - 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Model: Cordyceps Caps
Barva: černá
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.