Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉

Platí už jenom

ULOVIT SI JE

ZOOT.

Celluo olej pro všechny typy pokožky RENOVALITY (100 ml)

346 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Tělový olej proti celulitidě zlepšuje cirkulaci krve a lymfy, velmi příjemně voní a díky složení navozuje klid a pohodu.

Masáž tímto olejem přispívá k regeneraci a aktivaci branných vlastností pokožky a napomáhá dalšímu uvolnění a regeneraci organismu. Vonná složka citronového oleje přispívá k navození duševní pohody a klidu.

Použití: Všechny typy pokožky.

Doporučené použití: Několik kapek oleje naředěného 1:10 běžným olejem (nejlépe slunečnicový, olivový) rozehřejte v dlani a naneste na pokožku, vmasírujte a nechejte působit po dobu 15 minut, následně olej dokonale setřete hadříkem navlhčeným teplou vodou. Po použití se nevystavujte slunečnímu záření! Pro citlivou pokožku používejte zředěný! Při používání koncentrátu u indikovaných osob může dojít ke zhoršení dermatitidy, psoriázy a jiných kožních onemocnění.
Některé přírodní látky v esenciálních olejích mohou způsobovat u citlivých jedinců alergie. Z toho důvodu před použitím proveďte test citlivosti na lokti 48 hod před plánovaným použití.

Složení:: Prunus amygdalus dulcis oil (mandlový olej), Vitis vinfera seed oil (hroznový olej), Citrus limon peel oil (citronový olej), Foeniculum vulgare oil (fenyklový olej), Simmondsia chinensis seed oil (jojobový olej), Daucus carota sativa fruit oil (mrkvový olej), limonene, pinene, citral 

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Barva: tmavě modrá
Objem: 100 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.