Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Kávový olej pro všechny typy pleti RENOVALITY (100 ml)

362 Kč 402 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Lisovaný olej za studena, ze zelených semen kávovníku. Olej se používá jako základ v anti-celulitidových a zeštíhlujících směsí. Obsahuje enzymy, vitamíny a vysoký obsah kofeinu. 

Kávový olej si můžete aplikovat neředěný na obličej nebo masírovat problematické partie. Pleť uklidňuje, krásně čistí a udržuje její přiměřenou vlhkost. Perfektně se vstřebává, zanechává jemný sametový pocit na pokožce a neznatelně voní.

Vhodné pro: všechny typy pleti, v každém věku.

Způsob aplikace: Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Pumpičkou odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pokožku. Vetřete do vlhké kůže. Ošetřit můžete krk, dekolt i pokožku celého těla. Jemně vmasírujte do pokožky a nechejte vstřebat.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu umyjte dvakrát za sebou šamponem.

Složení: Coffea Arabica, Seed Oil

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Barva: tmavě modrá
Objem: 100 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.