Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Moringový olej pro suchou a aknózní pleť RENOVALITY (100 ml)

413 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Rostlinný olej lisovaný za studena je ideální pro vysušenou a aknózní pleť a napomáhá ke zmírnění pigmentových skvrn. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Oobnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. 

Moringový olej je také prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ji na suché, lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy. 

Použití: vysušená pokožka, pigmentace pleti, ošetření suchých a lámavých vlasů bez vitality, lupy

Způsob aplikace: Používejte na navlhčenou pleť/pokožku. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení/vyčištění pleti. Pumpičkou odeberete z lahvičky požadované množství oleje do ruky, v dlaních prohřejete a poté aplikujete vmasírováním na pokožku.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu umyjte dvakrát za sebou šamponem.

Složení: Moringa Oleifera Seed Oil – Moringový olej za studena lisovanýSkladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Barva: tmavě modrá
Objem: 100 ml

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.