Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >

Zbývá:

OBOUT SE DO TOHO

ZOOT.

Proteinový koktejl: čokoláda, vanilka, jahoda KetoMix (35 porcí)

1 250 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Proteinový koktejl KetoMix je snadnou, rychlou a chutnou volbou proteinového jídla, které vás zasytí a zároveň dodá vašemu tělu kvalitní bílkoviny, vlákninu, minerální látky i vitamíny. Koktejl samotný je bez chuti, k němu si vyberete z jedenácti příchutí, které s koktejlem jednoduše smícháte. Nejen, že si tak určíte míru sladkosti koktejlu, ale jednotlivé příchutě můžete mixovat i mezi sebou. A tak získávat další a další varianty příchutí. KetoMix proteinový koktejl se stane dokonalou součástí vaší redukční diety nebo doplňující potravinou k běžnému jídelníčku. Proteinový koktejl KetoMix je skvělou součástí ketonové diety a to nejen z důvodů snadné přípravy, kdy stačí přidat pouze vodu, ale i možností zvolit si vlastní příchuť a upravit její intenzitu.

Proteinový koktejl KetoMix je:

  • Zdrojem kvalitní sójové a syrovátkové bílkoviny,
  • pokrmem s minimálním obsahem sacharidů a tuků,
  • výborným zdrojem vlákniny pro správnou funkci střev,
  • zdrojem pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek,
  • bezlepkový,
  • bez přidaného glutamátu.

Návod na přípravu

Do šejkru nalijte 250–300 ml pitné vody, přidejte 30 g směsi a namixujte. Tip: pro dochucení přidejte ochucující směs (3 g). Pro vyšší nebo nižší intenzitu chuti přidejte nebo uberte množství ochucující směsi. 

Výhody

  • Rychlé hubnutí bez hladovění
  • Lahodná chuť
  • Kvalitní náhrada jídla
  • Vitamíny pro podporu imunity
  • Bez škodlivých chemických přísad

Složení

Syrovátkový protein, sójový protein, sušené mléko, čekanková vláknina, rýžová mouka, zahušťovadlo: guma guar, slunečnicový olej, protispékavá látka: oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý; vitaminová a minerální směs: vitamin A (retinyl-acetát), vitamin D (cholecalciferol), vitamin E (D-alfa-tokoferyl-acetát), vitamin K (fytomenadion), vitamin B1 (thiamin-mononitrát), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B5 (D-pantothenát vápenatý), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin B9 (kyselina pterolmonoglutamová), vitamin B12 (hydroxokobalamin), vitamin B7 (D-biotin), vitamin C (kyselina L-askorbová), hořčík (oxid hořečnatý), železo (fumarát železnatý), měď (glukonan měďnatý), jód (jodičnan draselný), zinek (citrát zinečnatý), mangan (glukonan manganatý), selen (seleničitan sodný), chróm (chlorid chromitý), draslík (chlorid draselný); emulgátor: sójový lecithin.
Může obsahovat stopy: vajec

Ketonová dieta není vhodná pro těhotné a kojící ženy. Před zahájením ketonové diety a po 3 týdnech od jejího zahájení, doporučujeme konzultaci s vaším lékařem. Dodržujte dostatečný příjem tekutin, minimálně 1,5 litru denně. 

Model: KetoMix Proteinový koktejl
Barva: krémová, růžová, hnědá

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.