Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >

Zbývá:

OBOUT SE DO TOHO

ZOOT.

Doplněk stravy: Dr. Booster MOVit Energy (30 tablet)

299 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Podpora mozkové činnosti, myšlení a soustředění je hlavním cílem povzbuzujících tablet Dr. Booster. Originální složení však zahrnuje nejen účinné přírodní stimulanty, ale také osvědčené rostlinné extrakty a další ingredience.

Kofein je jedním z nejznámějších přírodních stimulantů, který nabudí organismus a podpoří bdělost. Taurin stimuluje činnost centrálního nervového systému. Důležitou součástí originální formule Dr. Booster jsou dále extrakty ze zeleného čaje a léčivých bylin (Eleuterococcus, Schizandra čínská, Gotu kola, Ginkgo biloba, Bacopa, Rhodiola) nebo brusnic borůvek, které mají antioxidační účinek.

Nechybí ani nejdůležitější vitamíny (B1, B2, B6, B12, C, D3) a další prospěšné látky a stopové prvky (zinek, hořčík, niacin).

1) Borůvka extrakt obsahující antokyaniny přispívá k normálnímu stavu zraku, normálnímu stavu žaludeční a střevní sliznice a cév, normální hladině cukru. Antioxidant.

2) Eleuterococcus přispívá k fyzickému a duševnímu zdraví, duševní výkonnosti a adaptaci, relaxaci a dobré náladě, vitalitě a energii, normálnímu stavu imunitního systému a normální hladině cukru.

3) Zelený čaj přispívá k normálnímu duševnímu stavu, podporuje koncentraci, normální činnost srdce, normální hladině lipidů a cholesterolu. Antioxidant.

4) Hořčík přispívá k normálnímu stavu nervového a svalového systému, normálním psychologickým funkcím, redukci únavy a vyčerpání.

5) Zázvor přispívá k normálnímu stavu svalů podporuje vitalitu a energii při únavě, žaludeční komfort.

6) vitamin C přispívá k normálnímu stavu imunity, vhodný při únavě a vyčerpání.

7) vitamin D přispívá k normálnímu stavu imunity.

8) Vitamin B12 přispívá k energii, neurologickým a psychologickým funkcím, redukuje únavu a vyčerpání přispívá k tvorbě červených krvinek.

9) Vitamin B1 přispívá k normální činnosti srdce.

10) Vitamin B6 přispívá k redukci únavy a vyčerpání, k normálním psychologickým funkcím, tvorbě červených krvinek.

11) Zinek přispívá k normálnímu stavu imunitního systému, duševních funkcí a metabolismu cukrů.

Složení: plnidlo - sorbitol, taurin, kofein, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, extrakt z kořene ženšenu sibiřského, přírodní aroma, kyselina – kyselina citronová, extrakt z listů ginkgo biloba, extrakt z plodů borůvek, extrakt z gotu kola, extrakt z listů zeleného čaje, extrakt z kořene zázvoru, protispékavé látky - stearan hořečnatý, polyethylenglykol (PEG 6000), nikotinamid, citrát zinečnatý, protispékavá látka – talek, kyanokobalamin, sladidlo sukralóza, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin mononitrát, riboflavin.

Doporučené denní dávkování: dospělí 1-4 tablety denně po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Upozornění: obsahuje kofein. Ukládejte mimo dosah dětí. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Při užívání více tablet denně dodržujte odstup alespoň 2 hodiny mezi užitím jednotlivých tablet. Výrobek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladuje v suchu při teplotě od 5 do 25 °C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu.

Model: Dr. Booster
Barva: černá

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.