Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Doplněk stravy: Mega Detox Ostropestřec + Kurkumin Forte MOVit Energy (60 kapslí)

499 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Prémiový doplněk stravy obsahující jedinečnou kombinaci příznivě působících a bezpečných přírodních extraktů Ostropestřece mariánského (Silybum marianum) a kurkumy dlouhé (Curcuma longa)-kurkumin.

Maximum pro ochranu jater a detoxikaci, kdy pouze 1 tableta denně stačí pro účinnou detoxikační kúru. Ostropestřec mariánský přispívá k normální funkci jater a trávení, udržuje správnou hladinu cukru v krvi. Kurkumin zase přispívá k normální činnosti srdce, cév, nervového, dýchacího a imunitního systému, přispívá k dobrému stavu kostí, kloubů, ke zdravé pokožce a pleti. Vstřebávání je umocněno extraktem z černého pepře (Piper Nigrum).

Složení:

Kurkumin 95% - extrakt z kurkumy dlouhé (Curcuma longa) 300 mg, Silymarin 80% - extrakt z ostropestřce mariánského (Silybum marianum) 200 mg, hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), beta-cyklodextrin, oxid křemičitý (protispékavá látka), Piperin - extrakt z černého pepře (Piper nigrum) 2,5mg, HPMC kapsle (hydroxypropylmethylcelulosa, gelanová guma, PEG).

Dávkování

1 kapsle 1× denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění:

Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy! Ukládejte mimo dosah dětí! Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě od 4 do 25 °C."

Model: MEGA DETOX Ostropestřec + Kurkumin Forte
Barva: bílá

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.