Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Roll on deodorant Limeta BIO Urtekram (50 ml)

195 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Kuličkový deodorant s osvěžující vůní limetky spolehlivě eliminuje vznik tělesného zápachu a současně pečuje o jemnou citlivou pokožku podpaží díky obsahu rostlinných výtažků. Kamenec v kombinaci s esenciálními oleji z citrusových plodů přirozenou cestou brání nadměrnému pocení, aniž by docházelo k ucpávání pleťových pórů či dokonce podráždění pokožky. 

Deo roll-on v sobě spojuje sílu kamence a esenciálních olejů z citrusových plodů, které mají skvělé antibakteriální účinky. Kamenec působí adstringentně, lehce stahuje pleťové póry, a brání tak nadměrnému pocení. Stejně tak působí i esenciální oleje z citronu, limety a také pačuli, které nejenže eliminují pocení i zápach, ale také působí skvěle protizánětlivě.

Deodorant působí přirozenou cestou, zbytečně neucpává pleťové póry ani nezpůsobuje podráždění citlivé pokožky podpaží. Pouze ničí bakterie vyskytující se v podpaží a způsobující nepříjemný zápach. Pot sám o sobě totiž není cítit, stává se tak až v okamžiku, kdy se dostane do styku s bakteriemi na povrchu pokožky. Plně tak postačí využít přírodních účinků kamence a esenciálních olejů obsažených v kuličkovém deodorantu.

INCI: Aqua, Glycerin1), Potassium Alum, Xanthan Gum, Citrus Limon Peel Oil2), Citrus Aurantifolia Oil2), Pogostemon Cablin Oil2), Citral, Geraniol, Limonene, Linalool 1) Made using organic ingredients, 2) Organic agriculture

Model: Deo Crystal Lime
Barva: bílá
Objem: 50 ml
Udržitelnost: zodpovědnost k přírodě

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.