Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Krém s hlemýždím extraktem Diet Esthetic Vit Vit (50 ml)

379 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Pleťový krém s hlemýždím extraktem Diet Esthetic Vit Vit je přírodní přípravek, který je složený z vysoce koncentrovaných regeneračních a reparačních proteinů. Tyto proteiny jsou získávány z hlemýždího slizu a dalších přírodních ingrediencí. Hlemýždí krém velmi účinným způsobem stimuluje syntézu kolagenu a elastinu a celkově tak pleť zdokonaluje. Napomáhá k rychlé regeneraci pleťových buněk a navrací pleti přirozenou pružnost.

Hedvábná textura pleťového krému Vit Vit okamžitě po nanesení pleť osvěžuje a rychle se vstřebává. Dodává pleti vláčnost, čímž zamezuje tvorbě vrásek a drobných linek. Přírodní složky, které jsou v krému obsaženy, redukují pigmentové skvrny, které se tvoří vlivem nešetrného slunění nebo přirozeným stárnutím a odstraňují malé jizvičky, které vznikly po akné nebo jiných zánětech. Krém Vit Vit má hloubkové hydratační účinky, které udržují pleť jemnou, vláčnou a vyhlazenou od vrásek a jiných nedokonalostí. Antibakteriální a hojivé účinky látek, které jsou v krému obsaženy, dodávají pleti schopnost poradit si s nejrůznějšími vyrážkami, záněty, akné a s nepříjemnými následky problematické pleti. Rychle a účinně ošetřuje ranky a jizvičky, rychle je zaceluje a zabraňuje tak vzniku infekce.
Přípravek dodává pleti potřebnou hydrataci, vyživuje ji a chrání proti rozmarům počasí i ostatním vnějším škodlivým vlivům, jako je znečištěné životní prostředí nebo účinky tvrdé vody.

Pleťový krém Vit Vit obsahuje 100 % přírodních složek, které spojily své síly, aby zdokonalily všechny typy pleti včetně citlivé a problematické. Šetrné složení neobsahuje žádné parabeny, minerální oleje ani jiné dráždivé látky. Krém nebyl testován na zvířatech. Hedvábná konzistence krému je uložena ve skleněné dózičce a součástí balení krému je i malý aplikátor v podobě špachtličky, který zajistí, že krém nebude kontaminován nečistotami z prstů a bude bakteriologicky čistý až do konce jeho používání.

Krém Vit Vit se dobře nanáší a lehce vstřebává. Ihned pleť zjemní a díky obsahu výtažků z citronu stahuje rozšířené kožní póry. Tím snižuje nadměrnou tvorbu kožního mazu a dodává pleti přirozeně matný vzhled. Přípravek nezanechává na pleti pocit mastnoty, udržuje ji svěží, přitažlivou a mladistvou. Proteiny z výtažků hlemýždího slizu pleť posilují, zpevňují a dodávají jí přirozenou obranyschopnost.

Účinné látky:

Hlemýždí extrakt Helix aspersa – stimuluje syntézu kolagenu a elastinu v pleti, dodává pleti pružnost, vláčnost, hydrataci a výživu.

Aloe vera – pleť zklidní, zvláční a zjemní

Glycerin – dodává pleti potřebnou hydrataci.

Allantoin - urychluje regenerační procesy v organismu, podporuje hojení ran a infekcí. Má mírně zvláčňující a regenerační účinky.

Výtažky z citronu – stahují rozšířené kožní póry, zesvětlují pigmentové skvrny, redukují akné, vyhlazují vrásky a posilují pleť.

Ovocné výtažky – celkově pleť posilují, hydratují a zjemňují.

Ananasový extrakt – působí protizánětlivě a vyhlazuje vrásky i drobné linky.

Výtažky z hroznového vína – posilují pleť, dodávají jí hydrataci a přirozenou pevnost.

Magnezium – dodává pleti pevnost a přirozenou pružnost.

Zinek - má velký vliv na zpomalení stárnutí pleti, jde o významný antioxidant, který bojuje se škodlivými volnými radikály.

Typ pleti: Krém je vhodnou péčí pro všechny typy pleti, zejména pro mastnou a aknózní pleť.

Použití: Nanášejte každé ráno a večer na čistou a suchou pleť obličeje a krku, jemně vmasírujte.

Model: Vit Vit
Barva: tmavě růžová
Objem: 50 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.