Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Pleťový krém Diet Esthetic Gold (50 ml)

429 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Denní pleťový krém Essence Gold má bohaté složení, které mimo účinné aktivní látky obsahuje i malé částečky zlata. Nejcennějšími vlastnostmi zlata v kosmetice jsou omlazující a antioxidační účinky. Zlato působí na stimulaci buněčné aktivity a napomáhá rychlé a důkladné obnově pleti.

Po použití krému se zlatem bude vaše pleť lehce tonizovaná, do hloubky hydratovaná, příjemně osvěžená a viditelně omlazená.

Jemná a nádherně vonící textura krému Essence Gold se dobře nanáší a rychle se vstřebává. Na pleti zůstanou jen maličké částečky zlata, které budou vaši pleť během dne ošetřovat a zdobit, opticky ji rozzáří a budou odrážet světlo. Tento vzácný kov navíc podporuje fungování lymfatického systému a mikrocirkulace krve, čímž dochází k odplavení toxických látek z organismu a dokonalému pročištění pleti. Zlato působí také proti zánětům a bakteriím.

Krém Gold neobsahuje minerální oleje ani parabeny, nezanechává mastný film a nijak pleť nezatěžuje. Přípravek prošel dermatologickými testy, ale nebyl testován na zvířatech. Krém je určen pro denní péči o normální a suchou pleť. Obsahuje ochranný faktor SPF 15 proti slunečnímu záření, který pleť ochrání při běžných krátkodobých aktivitách na sluníčku.

Účinky: Jedinečné účinky krému s obsahem zlata poznáte ihned po nanesení. Příjemně pleť osvěží, zvláční, rozjasní a provoní krásnou vůní, která vás bude provázet po velmi dlouhou dobu. Po pravidelném používání bude vaše pleť sjednocená, rozjasněná, pevná a pružná, bez pigmentových skvrn, vrásek a drobných linek. Luxusní krém s obsahem zlata bude vaši pleť hýčkat, aby byla zdravá, krásná a dlouho přirozeně mladá.

Aktivní látky:

Zlato - regeneruje pleť a chrání ji proti vnějším škodlivým vlivům, působí proti zánětům a bakteriím.

Skvalen - hydratuje pleť, má antioxidační vlastnosti, které redukují jemné linky vrásky, chrání pleť před volnými radikály.

Kyselina hyaluronová - chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy, udržuje pleť pevnou a pružnou, vyhlazuje starší vrásky a oddaluje vznik nových.

Koenzym Q 10 a vápník  - pleť vyživují, zklidňují a dodávají jí zdravý vzhled.

Retinol a tokoferol - mají antioxidační účinky, redukují pigmentové skvrny a působí proti stárnutí pleti.

Aloe vera - pleť zklidňuje, podporuje její pružnost, má protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Bambucké máslo - dodává pleti vláčnost a hydrataci.

Glycerin - zjemňuje a hydratuje pleť.

Vitaminy - chrání pleť před předčasným stárnutím a vlivem volných radikálů.

SPF 15 - chrání pleť před škodlivým slunečním zářením.

Typ pleti: Pro normální a suchou pleť.

Věk: Určeno pro všechny věkové kategorie.

Použití: Nanášejte každé ráno na čistou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vetřete do pleti krouživými pohyby. Po každé aplikaci si důkladně umyjte ruce.

Model: Gold
Barva: růžovozlatá
Objem: 50 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.