Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Chladivý gel proti celulitidě Diet Esthetic Sudatone (500 ml)

509 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Sudatone Cryogel je masážní gel s chladivým účinkem, který pomáhá zpevňovat pokožku a odstraňovat z ní celulitidu. Ošetřuje pokožku postiženou celulitidou nebo lokální obezitou a je možné použít ho také na oteklé nohy nebo unavená chodidla, kterým poskytuje osvěžení a příjemnou úlevu.

Gel Sudatone Cryogel neobsahuje žádné parabeny, alergeny nebo minerální oleje a nebyl testován na zvířatech.
Chladivý pocit, který oceníte zejména v létě, po nanesení gelu přetrvává, což je důkazem jeho dlouhodobé účinnosti. Sudatone Cryogel účinně pomáhá tvarovat siluetu těla a při zachování zdravého životního stylu, zejména zdravého jídelníčku a dostatečného pohybu, snižuje zásoby podkožních tukových buněk. Gel dodává pokožce pevnost, svěžest a dokonale ji vyhlazuje.

Typ pokožky: Pro všechny typy pokožky s celulitidou.

Použití: Nanášejte na čistou pokožku každý den, nejlépe po sprchování. Jemně masírujte oblasti těla postižené celulitidou směrem vzhůru, až do úplného vstřebání krému. Před použitím krému proveďte test na citlivost, některé složky mohou u citlivějších jedinců způsobovat zarudnutí či svědění. Tyto vedlejší účinky během krátkého času vymizí. Nepoužívejte gel v případě, že máte křečové žíly nebo vředy.

Model: Sudatone
Barva: světle zelená
Objem: 500 ml

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.