Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Hřejivý gel proti celulitidě Diet Esthetic Sudatone (500 ml)

539 Kč 599 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Termoaktivní gel Sudatone je určen pro profesionální odstraňování celulitidy, snižování tukových zásob a léčbu lokální nebo celkové obezity pomocí masáží. Gelová konzistence přípravku se dobře vstřebává a za pomoci termoaktivního efektu umožní optimální pronikání účinných látek do pokožky.

Gel Sudatone zajišťuje lepší prokrvení pokožky a usnadňuje tak průtok krve i lymfy. Prokazuje rychlé a velmi výrazné výsledky v odstraňování celulitidy a zpevňování kontur těla, které je potřeba podpořit aktivním pohybem a dodržováním zdravého jídelníčku. 
Masážní gel Sudatone byl dermatologicky testován, testy ale nikdy nebyly dělány na zvířatech.
Při pravidelném používání gel pomáhá odstraňovat již vzniklou celulitidu, předchází vzniku nové a přispívá ke snížení tukových zásob ošetřovaných částí těla. Zanechává pokožku jemnou, pružnou a dokonale vyhlazenou.

Typ pokožky: Pro všechny typy pokožky s celulitidou.

Použití: Nanášejte na tělo každý den, nejlépe po sprchování. Jemně masírujte oblasti těla postižené celulitidou až do úplného vstřebání gelu. Před použitím gelu proveďte test na citlivost, některé složky mohou u citlivějších jedinců způsobovat zarudnutí či svědění. Tyto vedlejší účinky během krátkého času vymizí.

Model: Sudatone
Barva: světle zelená
Objem: 500 ml

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.