Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >

Zbývá:

OBOUT SE DO TOHO

ZOOT.

Diamantový pleťový krém Diet Esthetic (50 ml)

869 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Pleťový krém Diet Esthetic Diamond cream je luxusní kosmetický přípravek, který vyživuje, hydratuje a jedinečným způsobem regeneruje pleť.
Tento unikátní krém obsahuje 0,05 karátu pravého diamantu. Pomocí pravého diamantu vaši pleť důkladně čistí, zpevňuje, posiluje a nádherně rozjasňuje.
Drahé kameny dodají svou oslnivou krásu a výjimečnost také vaší pleti.
Pravidelným používáním tohoto krému se vzácnou ingrediencí a bohatým přírodním složením docílíte jemné, rozzářené, čisté a přirozeně mladistvé pleti.

Diamantový krém dokonale sjednotí tón vaší pleti, účinně stahuje rozšířené póry a poskytuje pleti hloubkovou výživu a hydrataci. Jemná textura krému se dobře nanáší a rychle se do pleti vstřebává. Obsahuje arganový olej s vysokým obsahem vitaminů, který podporuje obnovu buněk a regeneraci pleti. Arganový olej je velmi vzácná ingredience, která se získává ze semen stromu Argania spinosa vyskytujícím se pouze v Maroku. Arganový olej je se svými blahodárnými účinky na organismus člověka znám již po mnoho let.
V kosmetice má nezastupitelnou funkci při léčbě nejrůznějších kožních problémů, vyrážek, zánětů nebo akné.
Významným způsobem chrání pleť před předčasným stárnutím, vyhlazuje ji, zjemňuje a chrání ji proti volným radikálům.

Aktivní látky:

Avokádový olej – obsahuje vysoký podíl vitaminů, podporuje obnovu buněk a regeneraci pleti, uklidňuje svědivou pleť a působí protizánětlivě, udržuje pleť hebkou a vláčnou, chrání pleť před vnějšími škodlivými vlivy a obsahuje ochranný sluneční faktor.

0,05 karátu pravého diamantu – čistí, rozjasňuje, posiluje a zpevňuje ochablou pleť.

Arganový olej – přírodní elixír mládí - chrání pleť před vnějšími škodlivými vlivy a před předčasným stárnutím, spolehlivě ji hydratuje, vyživuje a zjemňuje, je velmi bohatý na vitamin E – tokoferol, kyselinu linolovou, karotenoidy, fytosteroly a nenasycené mastné kyseliny, má silné regenerační a zvláčňující účinky.

Bambucké máslo - důkladně pleť vyživuje, hydratuje, zjemňuje a chrání proti nepříznivým vnějším vlivům, obsahuje vitaminy A, E a F, které působí do hloubky pleťových buněk.

Šípkový olej – zpevňuje a posiluje pleť, dodává jí hydrataci, vláčnost, jemnost a posiluje její obranyschopnost.

Antioxidanty – redukují vrásky a jemné linky, chrání pleť před předčasným stárnutím.

Aloe vera - výtažky z listů této kaktusové rostliny mají uklidňující, ochranné a hydratační účinky, jsou bohatou směsí více než dvou set významných složek, mají pozitivní detoxikační efekt, řeší problémy s akné i ekzémy, má antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Typ pleti: Pro suchou a normální pleť.

Věk: Určeno pro všechny věkové kategorie.

Použití: Aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje a krku, nebo naneste na sérum. Pro lepší vstřebatelnost jemně vmasírujte krouživými pohyby. Používejte jednou až dvakrát denně.

Barva: bílá
Objem: 50 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.