Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Olej ze žraločích jater Immune Max Lysi (80 kapslí)

585 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Doplněk stravy Immune MAX je jedním z nejúčinnějších přírodních prostředků v boji proti nachlazení, chřipce a únavě. Intenzivně stimuluje a harmonizuje imunitní systém díky vysokému obsahu alkoxyglycerolů. Patří mezi nejvzácnější přírodní prostředky. Každá kapsle obsahuje 500 mg oleje z jater žraloka, z toho 100 mg alkoxyglycerolů. Přípravek je vhodný pro posílení imunity.

Vědecké výzkumy ukázaly, že alkoxyglycerol se nachází v kostní dřeni, játrech, slezině a v mateřském mléce. Je to látka, která poskytuje přirozenou imunitu pro boj s infekcí (v případě kostní dřeně) a pro podporu přirozeného vývoje imunitního systému (v případě mateřského mléka). Dále se tato látka nachází již pouze ve žraločích játrech. Není tak divu, že i když rybáři vytáhli žraloka i z nejvíce znečištěných vod, byl absolutně zdravý a jeho největší detoxikační orgán (játra) byl zcela v pořádku. Dalo by se říci, že žralok popírá zákony přírody. Jeho výjimečná síla mu dovoluje přežít i v těch nejextrémnějších podmínkách a zřídkakdy podlehne nějaké nemoci. To vše díky jeho dokonalému imunitnímu systému. Nejspíš i proto žije na zemi nezměněn už několik milionů let.

Inspiraci pro konzumaci rybího oleje si můžeme vzít ze severských národů. Například Islanďané, patřící k nezdravějšímu národu na světě, užívají rybí tuky pravidelně. Jeho posilující a revitalizační účinky jim pomáhají přežít kruté zimy.

Pojďme si říci něco k blahodárným účinkům alkoxyglycerolů. Pomáhají tělu opravit tkáň, podporují hojení všeho druhu, včetně popálenin, poranění a infekcí. Stimulují imunitní funkce, tělo se stává odolnější vůči chorobám a nepříznivým podmínkám životního prostředí. Pomáhají tělu se zotavit po agresivních terapiích (typu radioterapie). Pomáhají také zpomalit proces stárnutí. Další výhodou je obnova nervové soustavy a také příznivý účinek proti únavě. Stimulují produkci mechanismu leukocytů a krevních destiček. Mají antioxidační, antibakteriální a antifungální účinky. (Veškeré tyto informace nejsou nijak lékařsky podložené a jsou vytažené z několika neoficiálních studií)

Immune Max Lýsi může být užíván v kombinaci s omega-3 nebo olejem z tresčích jater. Spolu se skvěle doplňují při udržení přirozeného imunitního systému nejen v období chřipek ale i po celý rok.

 

Nutriční informace

Účinná látka

1 kapsle

2 kapsle

100 g

% DDD*

energie

21 kJ

42 kJ

3082 kJ

 
bílkoviny

0,13 g

0,26 g

19 g

 
sacharidy

0,06 g

0,12 g

9 g

 
tuky

0,50 g

1,00 g

72 g

 
alkoxyglyceroly, 20 %

100 mg

200 mg

1000 mg

**ND

* % DDD … procent doporučené denní dávky;

**ND … doporučená denní dávka není definována

Upozornění: ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v temnu a suchu při teplotě do 25 ºC.

Složení: olej z jater žraloka, želatina, glycerol (E 422).

Obsah balení: 80 kusů.

Doporučené dávkování: 1-2 kapsle denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Po konzultaci s lékařem lze dávkování navýšit dle individuálních potřeb. Dle imunitního problému lze kombinovat s Cordycepsem či Reishi a tresčím olejem.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.