Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Univerzální čistící úklidové ubrousky Ecozone (40ks)

99 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Ekologické víceúčelové ubrousky čistí povrchy a zničí 99,9% všech bakterií. Ubrousky mají rychle schnoucí akční vzorec, odstraňují špínu a mastnotu téměř z jakéhokoli typu povrchu v domácnosti. Ubrousky se svěží vůní Aloe Vera & Okurky jsou ve snadno znovu uzavíratelném balení. Ubrousky zůstanou svěží a vlhké až do posledního použití. Jsou šetrné vůči životnímu prostředí, jsou 100% biologicky rozložitelné. U­brousky jsou bez alkoholu. 

Klíčové vlastnosti:  

  • čistí
  • dezinfikují
  • ničí 99,9 % bakterií 
  • svěží vůně  
  • čistě přírodní složení
  • bez alkoholu 
  • šetří přírodu
  • biologicky rozložitelné balení 40 ks 

Doporučené použití: Odlepte otvor na přední straně balení. Vezměte jeden ubrousek a použijte podle potřeby. Balení znovu utěsněte, abyste zabránili vyschnutí ubrousků a použité utěrky zlikvidujte. 

Složení: Benzalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzisothiazo­linone, Fragrance/Parfum, Polysorbate 20. 

Výrobce: Ecozone Ltd, Velká Británie. 

Britská společnost Ecozone založena v roce 2000 vyrábí špič­kovou ekodrogerii s přírodním složením. Produkty Ecozone obsahují průměrně 99,5 % surovin přírodního původua samozřejmě jsou bez palmového oleje. Sortiment obsahuje vyzkoušené přírodní složky, které nejsou karcinogenní, nejsou agresivní a neobsahují žádné potencionálně lidskému zdraví škodlivé složky. Používají pouze přírodní barviva. Produkty získaly certifikaci UK Allergy, která kontroluje složení a doporučuje produkty pro citlivou a alergickou pokožku. Cílem je snížit dopad používání čistících prostředků v domácnosti na životní prostředí, snížením množství toxických chemikálií, které se nacházejí v našich domácnostech, snížit na naprosté minimum množství toxických látek opouštějících domácnosti a snížit emise CO2 domácnosti. Pro­dukty jsou bezpečné i do septiku.Jsou 100 % biologicky odbouratelné a obaly jsou opakovaně použitelné a recyklovatelné. Samozřejmostí je certifikace ne­testování na zvířatech.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.