Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Almara Soap Vlasový oplach Dry Hair Elixir 300 ml

349 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Vlasový oplach s čistým přírodním složením funguje jako kondicionér. Bylinný elixír je speciálně namíchán pro suché apoškozené vlasy, které potřebují regeneraci. Vlasy budou po použití posílené, hedvábně hladké, lesklé, vyživené a půjdou krásně rozčesat. Oplach doplňuje šampon Dry hair. Vhodné pro: suché vlasy, poškozené vlasy, barvené vlasy 

Klíčové vlastnosti:  raw a biohoštětínský jablečný ocet vlasy zjemňuje a vyživuje. ocet bojuje proti svědění a tvorbě lupů. bylinný macerát z kopřivy, břízy, šalvěje,lopuchu a přesličky suché vlasy posiluje a uhlazuje. esenciální olejz pomeranče, kanangy a levandule. 100% přírodní produkt, neobsahuje parabeny, silikony, SLS/SLES.  Náš tip: Nalijte čerstvě připravený zředěný oplach do nádoby s rozprašovačem. Bude se lépe a rovnomerněaplikovat a navíc ušetříte i na množství.   

Doporučené použití: Nalijte oplach do nádobky a zřeďte jej teplou vodou. Doporučujeme poměr 1:2až 1:4 (1 díl oplachu, 2 až 4 díly vody). Začněte na poměru 1:4(1 díl oplachu, 4 díly vody) a zkoušejte. Každé vlasy jsou jiné avyhovuje jim trochu jiný poměr. Nechte kúru několik minut působit. Následně ji můžete na vlasech nechat a rovnou je vysušit, anebo opláchnout.  

Složení: Bio jablečný kvasný ocet, bylinný macerát z lopuchu, břízy, šalvěje, měsíčku, kopřivy a přesličky, 100% esenciální olej z pomeranče, kanangy a levandule. S oplachem Almara Soap vlasy nebudou cítit po octu. Oplach funguje jako bezoplachový kondicionér.Oplach pomůže s případnými „vedlejšími účinky“ mýdlového šamponu jako je voskový film, který může vzniknout při vyšším pH pokožky nebo u mytí ve tvrdé vodě.  Nebojte se, že vlasy budou cítit pooctu. Jakmile vlasy úplně uschnou, vůně octa z nich zmizí. Octový oplach působí na vlasy a vlasovou pokožku pozitivně. Pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky, aniž by narušil ochrannou bariéru pokožky. Uhlazuje vnější vrstvu vlasového vlákna (kutikulu). Ku­tikula chrání vlas před poškozením z vnějšího prostředí a odolává dokoncei mechanickým vlivům, jako je česání. Její povrch je velmi strukturovaný, a čím je hladší, tím vlasy vypadají zdravěji, jsou jemnější, lesklejší a jdou lépe rozčesat.  Obsahuje raw nefiltrovaný hoštětínský jablečný ocet v bio kvalitě. Ocet je známý svými pozitivními účinky na vlasy, které zjemňuje a vyživuje, a vlasovou pokožku, kde bojuje proti svědění nebo tvorbě lupů. Ve vlasové kúře jedále obsažen bylinný macerát, který prospívá konkrétnímu typu vlasů.Na každé vlasy je vhodný jiný poměr vody a oplachu. Suché vlasy vyžadujívětší ředění než mastné. U suchých vlasů se proto doporučujeo jednu polévkovou lžíci méně elixíru, u mastných naopak o jednulžíci více. Vlasy jím můžete standardně polít a následně vmasírovat do pokožky hlavy a do délek. Důležitý krok je nechat kúru několik minut působit. Následně ji můžete na vlasech nechat a rovnou je vysušit, anebo opláchnout.  

Výrobce: Almara Soap, Česká republika. 

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Almara Soap

Almara Soap Přírodní tuhý šampón Dry hair 90 +- 5 g

199 Kč

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach Fresh Hair Elixir 300 ml

349 Kč

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach New Hair Elixir 300 ml

349 Kč

Almara Soap

Almara Soap Přírodní tuhý šampón na posílení vlasové pokožky Clean hair 90 +- 5 g

199 Kč

Almara Soap

Almara Soap Přírodní tuhý šampón proti vypadávání Strong hair 90 +- 5 g

169 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.