Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉

Platí už jenom

ULOVIT SI JE

ZOOT.

Sada vzorků čistícího mléka a hydratačních krémů pro zralou pleť Annemarie Börlind Absolute System Anti-age (4 x 2 ml)

48 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Vzorky kompletní péče luxusní řady System Absolute Anti-age prointenzivní hydrataci zralé pleti, dlouhodobou ochranu proti agresivnímvlivům vnějšího prostředí a zpomalení předčasného stárnutí pokožky.Bohatá textura krému a aktivní složky jako kyselina hayluronová, extraktyze stromu Tara, zelených řas a jojobový olej aktivují tvorbu kolagenu aelastinu, redukují vrásky a pleť získá pevný a svěží vzhled. 

Obsahuje: Anti-Aging System Absolute Čistící mléko 2 ml, Anti-Aging System AbsoluteBeauty Fluid 2 ml, Anti-Aging System Absolute Denní krém 2 ml, Anti-AgingSystem Absolute Noční krém 2 ml 

Vhodné pro: suchá pleť, zralá pleť,vrásky 

Klíčové vlastnosti: intenzivně hydratuje, eliminuje vrásky,vyhlazuje a vypíná pleť botanická kyselina hyaluronová získávánaz Rosolky řasotvorné za­jišťuje díky své schopnosti vázat velké množství vody intenzivní a dlouhodobou hydrataci pleti, zelené řasy obsahují hodnotné sacharidy, proteiny a lipidy, které podporuje tvorbu elastinu a kolagenu jojobový olej bohatý na provitamin A, vitamin Evyhlazuje a posiluje pružnost pokožky zvyšuje buňkovou obnovu, chrání před volnými radikály a působí proti stárnutí  

Řada SYSTEM ABSOLUTE Anti-Aging je speciální péče o zralou pleť. 

Řada SystemAbsolute obsahuje unikátní 3D Matrix, který hydratuje pleť, aktivuje tvorbukolagenu a elastinu, zvyšuje počet elastinových vláken a posiluje hustotupleti. Bohaté textury obsahují organickou kyselinu hyaluronovou, extrakt zezelených řas, extrakt z vachty trojlisté, řeřišnice luční, kterépůsobí proti volným radikálům a stárnutí pokožky. Jojobový olej a olejz třešně růžové posilují přirozenou bariéru pleti, snižují ztrátuvlhkosti a podporují pružnost. Inovativní 3D matrix účinně transportujeaktivní látky i do hlubších vrstev pokožky, zaručuje dlouhodobéuvolňování a účinnost těchto aktivních látek a zároveň vytvoří napokožce ochranný film. Výsledkem je zářivá, vyhlazená, pevná pleť bezvrásek.  

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termálnívodu získanou z pramene v Černém lese z hloubky 165 m, bohatou naminerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Čistá voda, která neníchemicky ošetřena je tak optimálním základem pro výrobu kvalitníchpřírodních produktů. Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní,bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů,minerálních olejů, syntetických vůní, barviv a konzervačních látek. A samozřejmě bez testování na zvířatech.  Výrobce: Börlind Gmbh,Německo. 

Rodinná německá společnost Annemarie Börlind vznikla již v roce1959 a je průkopníkem v přírodní kosmetice. Kosmetika Annemarie Börlindje jednoduše charakterizována jako krása z přírody s účinkynejmodernější technologií výroby. Vše se vyvíjí a vyrábív německém Calw v Černém lese s respektem vůči lidem ipřírodě. Přípravky navíc více než čtyřicetkrát ověřili německé instituceStiftung Warentest a ÖKO-TEST s ohodnocením „vynikající“ a bezživočišných výtažků. Získali více než 60 vyznamenání a ocenění zainovativní produkty a podnikový management.  Značka AnnemarieBörlind připisuje velký význam podpoře projektů celosvětově,spolupracuje a podporuje farmáře a pěstitele v Mali, Keni, Mexiku neboIránu. V sídle společnosti v Černém lese o udržitelnosti nejenhovoří, ale i v praxi aplikují -ať už jde o prostředky vynikajícíenergetické účinnosti, používání zelené elektřiny nebo o „zelenouflotilu“, která díky nejmodernějším technologiím dosahuje sníženíemisí a spotřeby paliva.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Dárková sada na vrásky s rostlinným kolagenem Annemarie Börlind NATUKOLAGEN

1 481 Kč

Annemarie Börlind

Vyhlazující denní krém pro zralou pleť 50 ml Annemarie Börlind

1 623 Kč

Annemarie Börlind

Oční krém na vrásky Annemarie Börlind ( 20 ml )

623 Kč

Annemarie Börlind

Osvěžující oční krém Anti-digital Annemarie Börlind Rose Nature ( 15 ml )

1 248 Kč

Annemarie Börlind

Noční krém anti-aging pro zralou pleť 50 ml Annemarie Börlind

1 748 Kč

Annemarie Börlind

Oční liftingový krém pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting (15 ml )

1 698 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.