Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Hydratační pleťový krém s včelím jedem Rodial Bee Venom (50 ml)

4 860 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Hydratační pleťový krém s včelím jedem - hýčkejte pokožku bohatým máslovým balzámem, který se do pleti okamžitě vstřebává. Péče nové generace obsahuje jedinečnou směs prokrvujícího včelího jedu, kmenových buněk a peptidovou technologii, která na poli pleťové kosmetiky získala odborné ceny!

Krém má výrazný anti-age efekt – vyhlazuje a vyplňuje jemné i hluboké vrásky, navíc předchází jejich vzniku. Je to díky speciálnímu peptidu ze včelího jedu, který zmírňuje svalové kontrakce v obličeji. Receptura obsahuje také rostlinné extrakty a nový cyklopeptid-5, který pokožku výrazně zpevňuje a obnovuje. Účinná látka juvinity povzbuzuje stárnoucí buňky k opětovné produkci kolagenu, což činí z krému prvotřídní péči proti stárnutí. Pleť je po aplikaci vypnutá, zpevněná a má sjednocený tón.

Přípravek obsahuje peptid ze včelího jedu. Ten se etickým způsobem získává na exkluzivních novozélandských farmách produkujících manukový med. Včelí jed pak prochází procesem čištění a extrahuje se z něho ultra silný peptid zvaný melittin. Právě ten má skvělé anti-age účinky, jelikož jemně napodobuje efekt včelího jedu. Pleť po aplikaci reaguje vyšší prokrvením, a ihned tak získává rozjasněný a svěží vzhled.

 
Účinky krému:
Vyhlazuje jemné i hluboké vrásky
Zpevňuje a obnovuje pružnost
Redukuje pigmentové skvrny, sjednocuje tón pleti
Revitalizuje a dodává mladistvou záři
Hloubkově hydratuje a vyživuje
Má silný anti-age efekt

 
Účinné složení:
Včelí jed – vyhlazuje a vyplňuje jemné linky i vrásky. Efektivní prokrvuje pleť, dodává tak vitalitu a svěžest.
Vitamin C – účinný antioxidant, který výrazně rozjasňuje a sjednocuje tón pleti. Redukuje pigmentové skvrny, vyhlazuje povrch pleti a zmírňuje projevy stárnutí.
Hyaluronát sodný – skvělý pro suchou pokožku, kterou dlouhodobě hydratuje.
P-Cell – revitalizuje pleť a obnovuje kožní bariéru.

 

Doporučené použití:
Naneste přípravek na vyčištěnou pleť.
Aplikujte na obličej i krk.

 
Upozornění: Nepoužívejte, pokud máte alergii na včelí bodnutí. Před použitím otestujte snášenlivost na ruce. Nenanášejte na podrážděnou pleť. Pokud dojde po aplikaci přípravku k podráždění, přestaňte jej používat.

 

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.