Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Náhradní náplň do sprchového gelu HAAN Morning Glory (450 ml)

254 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Náhradní náplň do hydratačního sprchového gelu

Jemný hydratační sprchový gel s prebiotiky podporuje zdravou kožní bariéru a obnovuje přirozené pH pleti. Receptura plná přírodních ingrediencí zanechává kůži hydratovanou a provoněnou po celý den. Bez silikonů a parabenů.

Mikrobiom pokožky je ekosystém bakterií, které žijí na povrchu kůže. Proč je důležitý? Funguje jako první obranná linie vůči všem vnějším vlivům – slunečním paprskům, větru či nečistotám. Pokud není mikrobiom v rovnováze, kůže se nedokáže bránit a zadržovat vlhkost. Je dehydratovaná a má sklon k předčasné tvorbě vrásek.

Vyživujte svou pokožku prebiotiky! Sprchový gel obsahuje prebiotický inulin – rozpustnou vlákninu obsaženou v kořenech čekanky. Pro prospěšné bakterie funguje inulin jako superpotravina, díky které se mohou množit. Sprchový gel tak podporuje růst užitečných bakterií, které jsou nezbytné pro zdravou a hydratovanou pokožku, a zamezuje šíření škodlivých. Pro hydratovanou a rozjasněnou pleť po každém sprchování!

Vůně Morning Glory připomíná východ slunce – mísí se v ní tóny zeleného čaje, grapefruitu a květů.

Inovativní design sprchového gelu je navržen k opětovnému doplnění náhradními náplněmi.

Vhodné pro vegany.

Proč si sprchové gely HAAN zamilujete?

87 % ingrediencí přírodního původu
podporují rovnováhu kožního mikrobiomu
dodávají intenzivní hydrataci a výživu
obnovují přirozené pH pleti
příjemně povzbuzující vůně
bez parabenů a silikonů
prémiový design & udržitelný obal

Účinné složení:

aloe vera – přírodní výtažek z rostliny známé pro své zvlhčující, antioxidační a čisticí účinky. Zjemňuje a zklidňuje pokožku, současně zlepšuje její zdraví, tón a texturu.
cocos nucifera – přírodní extrakt z kokosového oleje s vysokou pěnivostí, jemně čistí ruce. Dodává složení luxusní jemnou konzistenci.

Kupte jednou, používejte navždy

Pomozte nám opustit za sebou spotřební kulturu jednorázových výrobků. Nakupujte produkty, které se dají opětovně naplnit, znovu použít a poté i recyklovat. Nakupujte produkty, kterých si budete moci vážit celý život.

Záleží nám na planetě

Složení:

Voda, Laureth Sulfate sodný, TEA-Lauryl Sulfate, Chlorid sodný, Kokamidopropylbetain, Šťáva z listů Aloe barbadensis, Kokamid DEA, Parfém (vůně), Glycerin, Benzyl Alcohol, Benzoát sodný, Kyselina benzoová, Disodium EDTA, Limonen , Kyselina sorbová, Linalool, Fruktóza, Sorbát draselný.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.