Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Deodorant s prebiotiky a 24hodinovou ochranou HAAN Morning Glory (40 ml)

199 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Inovativní deodorant s prebiotiky – 24hodinová ochrana. 

Vůně Morning Glory připomíná východ slunce – mísí se v ní tóny zeleného čaje, grapefruitu a květů.

Bez hliníku, parabenů a sody. Čisté složení obsahuje 93 % látek přírodního původu s prebiotiky, olejem ze šalvěje a xylitolem.

Prebiotika jsou rozpustná přírodní vlákna obsahující bakterie, které udržují kožní mikrobiom ve správném poměru. Jak? Podporují množení prospěšných bakterií a zamezují šíření škodlivých – tím účinně zabraňují rozkládání potu a vzniku zápachu.

Deodorant HAAN obsahují inovativní prebiotický koktejl Noni, který upravuje metabolismus kožní mikroflóry přeměnou lipidů na polysacharidy. Současně tak brání produkci zapáchajících molekul. Poskytuje spolehlivou celodenní ochranu s respektem k vaší pokožce.

Inovativní design deodorantu je navržen k opětovnému doplnění náhradními náplněmi.

Deodorant nebo antiperspirant?

Deodoranty jsou navrženy tak, aby eliminovaly nepříjemný zápach. Narozdíl od antiperspirantů s hliníkem, ale neblokují potní póry. Pocení je velmi důležitý proces – tělo se tak nejen ochlazuje, ale dochází i k odplavování toxinů, což posiluje náš imunitní systém. Proto není dobré potní póry ucpávat.

Vhodné pro vegany.

Proč si deodoranty HAAN zamilujete?

93 % ingrediencí přírodního původu
24hodinová ochrana před zápachem
příjemně povzbuzující a svěží vůně
podporují rovnováhu kožního mikrobiomu
bez hliníku, parabenů a sody
prémiový design & udržitelný obal

Účinné složení:

komplex ze šalvějového oleje – aktivní složka s dermo-čisticími vlastnostmi. Snižuje interakci bakterií a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu.
tapioka – přírodní alternativa hliníku, dodává sametově hebký pocit. Účinně absorbuje vlhkost, aniž by zastavila přirozené pocení.
xylitol – sladidlo rostlinného původu se silným antimikrobiálním a deodoračním účinkem. Zabraňuje ulpívání bakterií na pokožce.

Kupte jednou, používejte navždy

Pomozte nám opustit za sebou spotřební kulturu jednorázových výrobků. Nakupujte produkty, které se dají opětovně naplnit, znovu použít a poté i recyklovat. Nakupujte produkty, kterých si budete moci vážit celý život.

Záleží nám na planetě

Složení:

Voda, Alcohol Denat, Triethyl citrát, Tapiokový škrob, Glycerin, Triglycerid kaprylové/Kaprinové, Steareth-21, Steareth-2, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Parfém (vůně), Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, 1 Sodium Caproyl/ Lauroyl laktylát, Triclosan, Xylityl, Sesquicarprylát, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Polymethylsilsesquioxan, Morinda Citrifolia Callus, Kulturní lyzát, Kyselina benzoová, Anhydroxylitol, Limonen, Kyselina sorbová, Kyselina kyselinová, Linacidinalool, Malinda(S) Citral.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.