Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Tmavě hnědý pánský kožený pásek Zapana Flow

599 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Popis produktu

Pánský kožený opasek s klasickou přezkou. Utáhnout opasek je potřeba když se šetří na dovolenou nebo když padají kalhoty. S našim opaskem zvládneš vše a ještě ti to bude slušet. společenský opasek se sponou kvalitní materiál Opasky Zapana jsou vyráběny s maximální pečlivostí a důrazem na použité materiály. Spony opasku jsou vyrobeny z kvalitní kovové slitiny, která je navíc leštěná, což dodává sponám krásný vzhled s metalickými odlesky. Kožená část opasku je vyrobena z lícové kůže, jedná se o velmi kvalitní svrchní část kůže, která je broušená a lakovaná do požadovaných odstínů. Díky kvalitě použitých materiálů jsou opasky Zapana velmi odolné - stálobarevné, nelámou se v ohybech a odolají náporu každodenního nošení po mnoho sezón.
Jak správně nosit opasek: Opasek by měl být zapnutý na třetí dírku. Díky tomu nebude příliš přečnívat. Také by měl být zastrčen za prvním poutkem.
Jak zkrátit opasek: Naše opasky jdou jednoduše zkracovat. Pokud neznáte správnou délku, objednejte opasek v největší délce. Následně sejměte z opasku sponu a to tak že rozšroubujete spojovací šroubek. Pásek si ostrým nožem nebo nůžkami zkrátíte na požadovanou délku ze strany kde byla uchycena spona a to tak, aby změřený obvod pasu vycházel od vnitřní hrany spony po 3 dírku od kraje pásku. Na konec musíte vyvrtat otvor o průměru 5 mm a 25 mm od kraje. Do poutka přezky se vloží spona a celý komplet se opět spojí šroubkem.

115 cm

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Zapana

Tmavě hnědý pánský kožený pásek Zapana Satyr

599 Kč

Zapana

Hnědý pánský kožený opasek Zapana Satyr

599 Kč

Zapana

Světle hnědý pánský kožený pásek Zapana Scorpio

599 Kč

Zapana

Hnědý pánský kožený pásek Zapana Value

599 Kč

Zapana

Fialový pánský kožený pásek Zapana Snake

599 Kč

Zapana

Světle hnědý pánský kožený pásek Zapana Broke

389 Kč 599 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.