Pražský Kulinářský Institut
Kniha Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček - Roman Vaněk - Pražský kulinářský institut
Popis produktu
Klenoty klasické evropské kuchyně Roman Vaněk, Jana Vaňková Kniha Klenoty klasické evropské kuchyně přináší ty nejznámější a nejvyhledávanější recepty, které si podmanily svět. Roman Vaněk a Jana Vaňková připravili pro milovníky dobrého jídla kompletně přepracované verze tradičních evropských pokrmů, se zaměřením na jednoduchost ,rychlost a dostupnost surovin. Představujeme vám základy klasické gastronomie, které prošly časem a stále inspirují dnešní moderníkuchaře. Od polévek, omáček, ryb a masa až po těstoviny, pečivo a sladké dezerty – každý recept byl upraven tak, aby ho zvládl připravit každý začátečník i pokročilý kuchař. Vyzkoušejte tradiční Ratatouille,Tiramisu, Beef Wellington, Paellu nebo Svíčkovou na smetaně. Díky zpřesněným postupům a odměřeným ingrediencím vytvoříte jídla, která chutnají přesně tak, jak mají. Zjednodušené návody zajistí, že vaření bude nejen snadné, ale i radostné. Co v knize najdete:
• Legendární evropská jídla od základů až po hlavní chody.
• Recepty na nejvyhledávanější pokrmy, jako jsou pizza Margherita, Carbonara, Moussaka, Creme Brulée a další.
• Zaručené tipy na přípravu vývarů, omáček atěstovin.
• Poklady sladkého i slaného pečení.
Klenoty klasické evropské kuchyně jsou nezbytnou příručkou pro každého, kdo chceovládnout tradiční recepty s lehkostí a přesností. Staňte se mistrem evropské kuchyně a objevte radost z vaření! Název: Klenoty klasické evropské kuchyně Autoři: Roman Vaněk, Jana Vaňková Vydavatelství: Prakul Production, s.r.o. EAN: 9788087737491 ISBN: 978–80–87737–49–1 Vazba: pevná Formát: A4 Hmotnost: 1000 g Počet stran: 264
Model: Klenoty klasické evropské kuchyněPéče o produkt
Všeobecné pokyny pro údržbu produktůPražský Kulinářský Institut
Pražský kulinářský institut (Prakul) jsme na začátku roku 2008 založili se záměrem spojit pod jednou střechou různé elementy dokonalé gastronomie. Postupně jsme sestavili tým špičkových kuchařů, šéfkuchařů, sommeliérů, barmanů, pekařů, cukrářů, uzenářů a dalších odborníků, kteří vyhlásili válku zažitým představám o tom, jak má jídlo chutnat, vypadat i jak se má jíst. Navázali jsme společně na silnou tradici vytříbené prvorepublikové kuchyně a začali znovu kulinářství sdílet jako bohaté, kreativní a neustále se vyvíjející umění, kde fešná zástěra zdaleka nestačíOzveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.