Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Svěží organický deodorant s vůní zeleného čaje a grepu 50 ml Angelic

164 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní deodorant pro pocit svěžesti v průběhu celého dne. Přirozená a bezpečná alternativa ke konvenčním deodorantům.

Svěží vůně grepu a zeleného čaje potěší smysly vaše i vašeho blízkého okolí. Pečlivě vybrané složení deodorantu se po aplikaci postará o celodenní pohodlí a svěžest vašeho podpaží. Nenajdete v něm alkohol, hliník ani palmový olej a nezanechává po sobě stopy na oblečení. Antimikrobiální složky si hravě smlsnou na bakteriích, jež jsou hlavními strůjci nepříjemného zápachu. Obsažené oleje zajistí dlouhotrvající vůni, která se zintenzivňuje vyšší teplotou a námahou těla. Krém umí zklidnit podrážděnou pokožku po holení či depilaci a je možné jej použít také na dlaně a chodidla.

Tip od Dany: Deodorant je výborný používat proti pocení nohou, kdy vám nohy krásně provoní.

Doporučení použití: Přiměřené množství naneste na pokožku (podpaží, dlaně, chodidla, záda) a vmasírujte. Je možno opakovat několikrát denně, podle potřeby.

Složení: Maranta Arundinacea Root Powder, Zea Mays Starch, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera alba, Sodium Bicarbonate, Kaolinite, Bentonit, Zinc Oxide, Camelia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Angelic je čerstvá značka z Čech, která ctí pravidla přírody a je fascinována její silou. Andělské produkty s lehkými tóny luxusu jsou pečlivě vybíranou kombinací olejů a bylin, blahodárných a pečujících o tělo i smysly. Nechte se unést jejich příjemnou texturou, konzistencí i vůní. V Angelic nezapomněli ani na potěchu oka a své produkty prezentují ve vkusných obalech s důrazem na detail, které jsou okrasou každé koupelny. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice a v žádném z procesu výroby nejsou testovány na zvířatech - výhradně na hodných lidech.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.