Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Černá tvarující řasenka Annemarie Börlind ( 10 ml )

448 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní černá řasenka pro docílení hustých a dokonale oddělených řas. Speciálně tvarovaný kartáček zaručí precizní oddělení a prodloužení řas. Řasenka je určena i pro krátké řasy.Díky speciálnímu tvaru kartáčku řasenka precizně tvaruje a odděluje řasy a dodávají jim intenzivní barvu. Rostlinné ingredience jako olej z kamélie a bambusový extrakt navíc řasy vyživují a hydratují a zajišťují jejich pružnost. Dokonalý vzhled dodá vašim očím tekutá oční linka s precizním aplikátorem. Odolná černá linka obsahuje minerální pigmenty, díky čemuž má sytou, no přirozenou barvu. Pryskyřice ze stromu SAL TREE působí pro lepší přilnavost a dlouhotrvající barvu na řasách. Tyto produkty jsou vhodné i pro nositele kontaktních čoček.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Acacia Senegal Gum, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aqua [Water], Arginine, Ascorbyl Palmitate, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Bisabolol, Camellia Japonica Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Ci 77499 (Iron Oxides), Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla), Glycerin, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Laurate, Glyceryl Stearate, Hectorite. Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Palmitic Acid, Polyglyceryl-3 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Pullulan, Ricinus Communis Seed Oil (Castor), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Sorbitol, Stearic Acid, Tocopherol, Trehalose, Xanthan Gum.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Tužka na obočí s kartáčkem Annemarie Börlind Brown Pearl (1 g)

373 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.