Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Pleťový peeling s ovocnými kyselinami Annemarie Börlind ( 30 ml )

748 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní peeling s ovocnými kyselinami a aktivními enzymy výrazně zjemňuje a omlazuje i citlivou pleť. Peeling navíc stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkově zjemňuje její vzhled. Výsledkem je nejen čistá, ale i jemnější, hebčí a pružnější pokožka. Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pleti a ideální pro mastnou pleť a pleť se sklonem k tvorbě akné.Přírodní peeling má netradiční, ale příjemnou gelovou konzistenci. Obsahuje ovocné kyseliny a rostlinné extrakty, které důkladně no velmi šetrně odstraňují odumřelé kožní buňky a nečistoty.Obsahuje extrakt z borůvky, která má hydratační a anti-agingové účinky na pokožku. Navíc extrakt z javorového sirupu z ekologického zemědělství, díky vysokému obsahu cukru a minerálů pleť zvlhčuje a vyživuje.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Acer Saccharum Extract, Aqua [Water], Aroma, Benzyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, CI 77491, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Dehydroxanthan Gum, Geraniol, Glycerin, Limonene, Linalool, Mica, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Xanthan Gum, Sodium Polyphosphate, Polyglyceryl-10 Laurate, Babassu Oil.

Doporučené použití: Používejte jednou týdně na vyčištěnou pleť. Naneste, nechte působit 5 až 10 minut a poté opláchněte vlažnou vodou. Bezpodmínečně se vyhýbejte kontaktu s očima a rty. Pokračujte v péči o pleť obvyklým způsobem nebo podle potřeby použijte pleťovou masku.


Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Osvěžující čistící pěna pro suchou i smíšenou pleť 150 ml Annemarie Börlind

623 Kč

Annemarie Börlind

Čistící krém pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting ( 125 ml )

1 048 Kč

Annemarie Börlind

Čistící pleťový gel proti modrému světlu Annemarie Börlind Rose Nature (125 ml)

748 Kč

Annemarie Börlind

Pleťový enzymový peeling Annemarie Börlind ( 30 g )

873 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.