Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Pleťové perlové regenerační sérum Annemarie Börlind ( 30 ml )

948 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Pleťové perlové sérum přináší intenzivní regeneraci a posílení pleti s botanickým kaviárem a extrakty zelených řas pro povadlou, mdlou pleť s vráskami. Sérum dodá pleti svěžest, zpevňuje pokožku a zjemňuje vrásky.Inovativní komplex účinných látek chrání pokožku před předčasným stárnutím, způsobeným denním zatížením nečistot z okolního prostředí (částice uhlíku, prachu, atd). Kombinace biotechnologických polysacharidů a botanického kaviáru tvoří přirozený ochranný štít na kůži, čímž blokují průniku volných radikálů do pleti a bojují tak proti předčasnému stárnutí. Hlavní účinná látka botanický kaviár (makrořasách) je v Asii známá pro svůj účinek prosperující zdraví. Botanický kaviár a zelená řasa zpevňují pokožku a zjemňují vrásky. Zelené řasy mají velký obsah minerálů, vitamínu A, C a více esenciálních mastných kyselin, které omlazují a napravují strukturu pokožky.

Annemarie Börlind vytvořila s botanickým kaviárem a botanickou kyselinou hyaluronovou jedinečné posilující produkty, které zvyšují schopnost ochranné bariéry pokožky. Řasy mají velký obsah minerálů, vitamínu A, C a více esenciálních mastných kyselin. Makrořasách omlazuje a napravuje strukturu pokožky.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Aqua (Water), Benzyl Benzoate, Biosaccharide Gum-4, Caesalpinia Spinosa Gum, Calcium Alginate, Caulerpa Lentillifera Extract, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Citric Acid, Citronellol, Coumarin, Enteromorpha Compressa Extract, Gellan Gum, Geraniol, Glycerin, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Linalool, Mica, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Polyglyceryl-5 Laurate, Potassium Sorbate, Propanediol, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum.

Doporučené použití: Malé množství séra naneste ráno/a večer na čistou pleť a jemně vmasírujte.


Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Annemarie Börlind

Ochranný sprej proti modrému světlu Annemarie Börlind Rose Nature (100 ml)

998 Kč

Annemarie Börlind

Pleťové noční regenerační sérum proti modrému světlu Annemarie Börlind Rose Nature (30 ml)

1 498 Kč

Annemarie Börlind

Pleťové perlové hydratační sérum Annemarie Börlind ( 30 ml )

823 Kč

Annemarie Börlind

Absolute system Anti-aging sérum Annemarie Börlind ( 50 ml )

1 218 Kč

Annemarie Börlind

Pleťový olej Anti-Blue Light 3in1 Annemarie Börlind ( 30 ml )

998 Kč

Annemarie Börlind

Pleťové liftingové sérum pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting ( 50 ml )

2 198 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.