Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉

Platí už jenom

ULOVIT SI JE

ZOOT.

Pleťový enzymový peeling Annemarie Börlind ( 30 g )

873 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní peeling s aktivními enzymy hloubkově čistí, výrazně zjemňuje a omlazuje pleť. Vhodný i na citlivou pokožku.Peeling navíc stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkově zjemňuje její vzhled. Výsledkem je nejen čistá, ale i jemnější, hebčí a pružnější pokožka. Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pleti a ideální pro mastnou pleť a pleť se sklonem k tvorbě akné.

Přírodní peeling v inovativní práškové formě bez mechanických peelingových částic dokonale a do hloubky čistí pokožku. Aktivní rostlinné enzymy uvolňují odumřelé kožní buňky a aktivují revitalizaci stávajících. Navíc výrazně zjemňují, vyhlazují a omlazují pleť. Extrakt Bio aloe vera z certifikované-ho zemědělství navíc pokožku při každém použití peelingu zásobí důležitými aminokyselinami, vitamíny a minerály.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aqua, Aroma, Distarch Phosphate, Galactaric Acid, Glucose, Kaolin, Linalool, Lipase, Maltodextrin, Sodium Lauroyl Glutamate, Subtilisin, Talc, Tapioca Starch, Xanthan Gum.

Doporučené použití: Používejte každodenně ráno a / nebo večer po umytí pleti a odlíčení. Nasypte si trochu prášku do dlaně, napěňte ho v dlani v malém množství vody, pak naneste na navlhčený obličej a nechte asi 1 minutu působit. Následně opláchněte vodou.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Osvěžující čistící pěna pro suchou i smíšenou pleť 150 ml Annemarie Börlind

623 Kč

Annemarie Börlind

Čistící pleťový gel proti modrému světlu Annemarie Börlind Rose Nature (125 ml)

748 Kč

Annemarie Börlind

Čistící krém pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting ( 125 ml )

1 048 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.