Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Pleťový enzymový peeling Annemarie Börlind ( 30 g )

873 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní peeling s aktivními enzymy hloubkově čistí, výrazně zjemňuje a omlazuje pleť. Vhodný i na citlivou pokožku.Peeling navíc stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkově zjemňuje její vzhled. Výsledkem je nejen čistá, ale i jemnější, hebčí a pružnější pokožka. Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pleti a ideální pro mastnou pleť a pleť se sklonem k tvorbě akné.

Přírodní peeling v inovativní práškové formě bez mechanických peelingových částic dokonale a do hloubky čistí pokožku. Aktivní rostlinné enzymy uvolňují odumřelé kožní buňky a aktivují revitalizaci stávajících. Navíc výrazně zjemňují, vyhlazují a omlazují pleť. Extrakt Bio aloe vera z certifikované-ho zemědělství navíc pokožku při každém použití peelingu zásobí důležitými aminokyselinami, vitamíny a minerály.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aqua, Aroma, Distarch Phosphate, Galactaric Acid, Glucose, Kaolin, Linalool, Lipase, Maltodextrin, Sodium Lauroyl Glutamate, Subtilisin, Talc, Tapioca Starch, Xanthan Gum.

Doporučené použití: Používejte každodenně ráno a / nebo večer po umytí pleti a odlíčení. Nasypte si trochu prášku do dlaně, napěňte ho v dlani v malém množství vody, pak naneste na navlhčený obličej a nechte asi 1 minutu působit. Následně opláchněte vodou.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Čistící pleťový gel proti modrému světlu Annemarie Börlind Rose Nature (125 ml)

748 Kč

Annemarie Börlind

Osvěžující čistící pěna pro suchou i smíšenou pleť 150 ml Annemarie Börlind

623 Kč

Annemarie Börlind

Čistící krém pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting ( 125 ml )

1 048 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.