Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Kompaktní pudr Sun 9 g Annemarie Börlind

648 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní ultra lehký pudr s matujícím efektem pro dokonalý vzhled po celý den. Neucpává póry a dovoluje pleti dýchat. Vhodné pro všechny typy pleti.

Pudr jemně zmatňuje pleť a pomáhá předcházet tvorbě lesklých míst. Působí proti ztrátě vlhkosti a chrání pokožku před vysušením. Udržuje pokožku hebkou a vláčnou jako samet. Pudr má středně krycí schopnost, minimalizuje vrásky a přírodní světlo odrážející pigmenty rozjasňuje pleť. Přírodní barevné pigmenty dodávají pleti další ochranu před negativním vlivům okolního prostředí. Součástí balení je zrcátko a pudřenky.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Alumina, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ci 77489 (Iron Oxides), Ci 77491([Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Distarch Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Kaolin, Lauroyl Lysine, Lecithin, Magnesium Stearate, Mica, Phenoxyethanol, Silica, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Sodium Hyaluronate, Squalane, Talc, Tocopherol.

Doporučené použití: Naneste pudr pomocí tvářenky nebo kosmetického štětce, ideálně po aplikaci tekutého make-upu. Můžete aplikovat vícekrát během dne.

Stále rodinná německá společnost Annemarie Börlind vznikla již v roce 1959 a je průkopníkem v přírodní kosmetice. Kosmetika Annemarie Börlind je jednoduše charakerizována jako krása z přírody s účinky nejmodernější technologií výroby. Vše se vyvijí a vyrábí v německém Černém lese s respektem vůči lidem i přírodě. Přípravky navíc více než čtyřicetkrát ověřili německé instituce Stiftung Warentest a ÖKO-TEST s ohodnocením "vynikající" a bez živočišných výtažků. Získali více než 60 vyznamenání a ocenění za inovativní produkty a podnikový management.

Značka Annemarie Börlind připisuje velký význam podpoře projektů celosvětově, spolupracuje a podporuje farmáře a pěstitele v Mali, Keni, Mexiku nebo Iránu. V sídle společnosti v Černém lese o udržitelnosti nejen hovoří, ale striktně ji i aplikují - ať už jde o prostředky vynikající energetické účinnosti, používání zelené elektřiny nebo o "zelenou flotilu", která díky nejmodernějším technologiím dosahuje snížení emisí a spotřeby paliva.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Anti-aging make up Annemarie Börlind Hazel 30 ml

879 Kč

Annemarie Börlind

Anti-aging make up Annemarie Börlind Light (30 ml)

879 Kč

Annemarie Börlind

Kompaktní pudr Light 9 g Annemarie Börlind

578 Kč

Annemarie Börlind

Přírodní kompaktní pudr Annemarie Börlind Beige (9 g)

578 Kč

Annemarie Börlind

Anti-age make up Annemarie Börlind ( 30 ml )

879 Kč

Annemarie Börlind

Kompaktní přírodní pudr Annemarie Börlind Almond ( 9 g )

578 Kč

Annemarie Börlind

Anti-aging make up Annemarie Börlind Almond 30 ml

879 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.