Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Vyhlazující denní krém pro zralou pleť 50 ml Annemarie Börlind

1 623 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Vyhlazující denní krém pro zralou pleť s bohatou texturou aktivuje kolagen a elastin pro svěží a vypnutý vzhled pleti. Pleť dostává nový tón a zářivý vzhled. Krém poskytuje okamžitou a intenzivní hydrataci pleti a dlouhodobou ochranu proti agresivním vlivům vnějšího prostředí a zpomaluje předčasné stárnutí pokožky. Díky unikátnímu 3D matrixu a aktivní složkám jako extrakty ze stromu Tara, LL Biokomplexu a kyselině hyaluronové fluid aktivuje tvorbu kolagenu a elastinu pro vypnutější vzhled zralé pleti. Stávající linie a vrásky jsou zredukovány a pleť získá svěží a mladistvější vzhled.

LIGHT verze krému má lehčí texturu a je určen pro zralé ženy i muže s normální až smíšenou pletí, které upřednostňují lehčí textury anti-aging krémů.

Nová linie SYSTEM ABSOLUTE Anti-Aging je vylepšený systém péče o zralou pleť, který pracuje i hluboko pod povrchem pleti, čím chrání zralou pleť před ztrátou vlhkosti, redukuje tvorbu vrásek a zabraňuje stárnutí pleti. Díky inovativnímu 3D matrixu se účinné látky transportují postupně, což zaručuje dlouhodobé uvolňování aktivních látek, prodlouží dobu účinnosti, poskytne lepší rozptýlení a vstřebávaní těchto látek do pleti, vytvoří ochranný film na pleti a zvýší účinnost aktívních látek. Vylepšený Anti-aging účinek ve všech produktech nové linie System Absolute obsahuje hodnotné rostlinné oleje a vzácné ingredience, díky kterým aktivně narůstají kolagenové a elastinové vlákna pleti, dokud pleť nezáří vitalitou. Výsledkem je krásná, zářivá, vyhlazená a mladistvější pleť bez vrásek.

Hlavní složky SYSTEM ABSOLUTE Anti-Aging péče je speciální kombinace účinných látek včetně LL Biokomplexu vyvinutého a testovaného v Borlindských laboratořích pomocí 3D - matrix, moderního transportního systému účinných látek, který má dokázaný urychlený proces buňkové obnovy a chrání zralou pleť před poškozením vnějších vlivů.

3D Matrix zabezpečuje neustálé uvolňování aktivních látek jako organickou kyselinu hyaluronovou, Superphycodismutase (SPD - Vzácné látky získávané z některých typů mořských řas), extrakty z Perského Silk stromu, Vitamín A, E, Kyselinu pantotenovou, Jojobový olej, LL Biokomplex, Extrakt z mořských řas, Strom Tara, Lipozómy po dobu 12 hodin přes den s použitím denního krému a 12 hodin během noci s použitím nočního krému, prodlužuje jejich dobu účinnosti a poskytuje lepší rozptýlení a vstřebávání účinných látek do pleti. Navíc vytváří ochranný film na pleti.

Vysoce účinné extrakty ze Stromu Tara, nebo li extrakty z mořských řas v 3 dimensionálním matrixu stromu Tara aktivně zvyšují produkci kolagenu a elastenu. Extrakt z Perského Silk stromu pro lifting očního okolí. Jemné linie a vrásky jsou zredukovány a méně viditelné. Kruhy okolo očí a otoky jsou zredukovány.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Aqua (Water), Aroma (Fragrance), Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Beta-Carotene, Betaine, Caesalpinia Spinosa Gum, Carthamus Tinctorius Seed Oil (Safflower), Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Ethylhexanoate, Cetyl Palmitate, Citronellol, Coumarin, Daucus Carota Sativa Root Extract [Carot], Enteromorpha Compressa Extract, Geraniol, Glycerin, Glycine Soja Oil [Soybean], Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Limonene, Linalool, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Magnesium Sulfate, Panthenyl Ethyl Ether, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Potassium Sorbate, Pyridoxine Tripalmitate, Sesamum Indicum Seed Oil (Sesame), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Pca, Sorbitan Oleate, Sorbitol, Squalane, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.

Doporučené použití: Krém aplikujte ráno na čistou a suchou pleť. Pro kompletní péči používejte s dalšími produkty z řady Absolute System Anti-age.


Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Oční liftingový krém pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting (15 ml )

1 698 Kč

Annemarie Börlind

Oční krém na vrásky Annemarie Börlind ( 20 ml )

623 Kč

Annemarie Börlind

Noční krém anti-aging pro zralou pleť 50 ml Annemarie Börlind

1 748 Kč

Annemarie Börlind

Osvěžující oční krém Anti-digital Annemarie Börlind Rose Nature ( 15 ml )

1 248 Kč

Annemarie Börlind

Dárková sada na vrásky s rostlinným kolagenem Annemarie Börlind NATUKOLAGEN

1 481 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.