Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Šampon pro objem vlasů Bioturm (200 ml)

169 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Speciální formule šampónu Bioturm No.104 s organickými výtažky aloe vera a heřmánku poskytuje vlasům objem, viditelný lesk a živý vzhled. Vlasy se ihned snadněji rozčesávají, statická elektřina se snížuje a vlasy opět získají objem.

Aloe vera je tradiční léčivá rostlina, která roste v tropickém podnebí. Extrak z Aloe Vera má protizánětlivé, zvlhčující, stimulující buňky a hojení ran. Aloe vera obsahuje více než 200 známých účinných látek, jako jsou aminokyseliny, minerály a vitamíny.

Extrakt z květů heřmánku má silné protizánětlivé, hojivé rány a antibakteriální vlastnosti, stimuluje látkovou výměnu kůže a má regenerační účinek. Externě se používá v případě podráždění kůže a ekzému. Heřmánek je tradiční léčivá rostlina ve střední Evropě, západní a střední Asii, která se používá pro vnitřní i vnější aplikaci.

Obaly produktů Bioturm mají na počest různých světových kultur jiný design obalu dle odlišného etnického původu. Šampon pro objem má krásný vzor paisley z Anglie.

Všechny výrobky na péči o vlasy BIOTURM jsou certifikovány jako přírodní kosmetika. Jsou zcela bez obsahu silicon, parabenů, parafinů a syntetických konzervantů. Produkty jsou vhodné pro vegany.

Doporučené použití: Pro každodenní použití. Naneste na mokré vlasy a lehce vmasírujte, poté důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid **, Sodium Chloride, Chamonilla Officinalis Flower Extract *, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Parfum, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol * from controlled organic cultivation ** from plant origin

Německá Společnost BIOTURM sídlí ve Westerwaldu a byla založena v roce 2001 Martinem Eversem, který má více jak 30 let zkušeností v oboru biopotravin a bio kosmetiky. Příběh značky BIOTURM začal s produktem založeném na vlastním vyvinutém laktointenzivním aktivním komplexu: masti pro suchou pokožku, hydrataci a lipidaci. Bylo rychle zjištěno a zákazníky potvrzeno, že tyto výrobky velmi dobře odpovídají požadavkům pokožky a stali se nejoblíbenější mezi lidmi trpícími problematickou pokožkou. Pro BIOTURM to byla pozitivní motivace pokračovat ve vývoji dalších produktů. Do dnešního dne tým BIOTURM vyvinul řadu více než 100 produktů pro péči o pleť, pokožku, vlasy a neustále hledá další produkty, které pomáhají pokožku léčit.

BIOTURM je stále rodinná firma jejíž cílem je nabídnout přirozenou, ale efektivní alternativu k běžným výrobkům pro lidi trpící kožními problémy. Zakladatelé, Karin a Martin chtejí dále rozvíjet svou vizi produktů, které pomáhají nejen zvyšovat pohodu lidí, ale i zodpovědně zacházet s životním prostředím. Po studiích se k nim připojily i jejich dcery Jasmin a Laura. Společně chtějí sledovat směr, který jejich rodiče začali před více než 15 lety a nadále nabízet certifikovanou přírodní kosmetiku, která klientům pomáhá svými účinnými produkty.

Barva: bílá
Objem: 200 ml

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.