Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Hydratační tělové mléko s vůní vanilky a skořice BIO 300 ml Yope

250 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Hydratační tělové mléko se sladkou vůní vanilky a skořice obsahuje vysoké množství pečujících rostlinných olejů (arganový, kokosový a mandlový), extrakt z aloe a vyživující bambucké máslo. Je perfektní pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Jeho vůně je kořeněná, sladká, lahodná. Obsahuje 98 % přírodních surovin. Originální grafika vám vždy při použití vykouzlí jemný úsměv na tváři.

Tělová mléka Yope obsahují minimálně 98% přírodních surovin. Produkty Yope neobsahují parabeny, silikony, umělá barviva či konzervanty ani SLES (Sodium Laureth Sulphate) ani SLS (Sodium Lauryl Sulphate) běžné v konvenčních mýdlech, ba nezřídka i v mýdlech přírodních. Stejně tak žádné geneticky modifikované látky (GMO).

Doporučené použití: Každodenní použití pro pokožku celého těla.

Složení: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter* (bambucké máslo), Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cocos Nucifera Oil* (kokosový olej), Glyceryl Stearate, Ceteary Alcohol, Anadenanthera Colubrina Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťáva z listů aloe vera), Argania Spinosa Kernel Oil* (arganový olej), Phenoxyethanol, Vanilla Planifolia Fruit Extract (extrakt z vanilky), Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract (extrakt ze skořice), Parfum, Xanthan Gum, Lactic Acid, , Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene. * = z kontrolovaného ekologického zemědělství

Produkty Yope byly navrženy z vášně pro originální a přírodní produkty i pro krásné a inovativní vůně. Produkty Yope jsou vytvořeny tak, aby měly jednoduché avšak účinné složení a neobsahovaly zbytečné umělé látky tak běžné v dnešní kosmetice. Žádné produkty Yope neobsahují živočišné suroviny a ani nebyly testovány na zvířatech a jsou tak vhodné pro vegany.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.