Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Almara Soap Přírodní tuhý šampón Dry hair 90 +- 5 g

199 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní ručně vyrobený tuhý šampon na suché a poškozené vlasy, kterým navrací lesk a vitalitu. Rostlinné oleje a bylinné extrakty se snadno vstřebávají, zvlhčují a vyživují vlasy i pokožku hlavy. Uhladí i roztřepené konečky. Esenciální oleje pomeranče a kanagy mýdlu dávají příjemnou a krásnou vůni. Výživná směs základních rostlinných olejů jako olivový, slunečnicový, ricinový, mandlový a sezamový olej hloubkově vlasy vyživují. Tuhý šampon Almara Soap výrazně pění díky pečlivě vybrané směsí rostlinných olejů i bez přidání pěnivých činidel.  

Vhodné pro: suché vlasy, barvené, odbarvené, kudrnaté, které jsou přirozené sušší, dále vlasy se zvýšenou třepivostí a bez života

Klíčové vlastnosti:

  • extrakt lopuchu pomáhá slabým, neduživým a třepícím se vlasům, zaceluje roztřepené konečky
  • henna poškozené vlasy ozdravuje a posiluje, chrání vlasy proti vnějším nepříznivým vlivům
  • šťáva z aloe vera podporuje lesk a dostatečnou hydrataci vlasů. Zároveň zabraňuje vypadávání vlasů a vzniku lupů
  • výborně pění
  • 100% přírodní produkt, neobsahuje parabeny, silikony, SLS/SLES

Náš tip: Pokud máte problém s cucháním vlasů, zkuste je hned po umytí rozetřít ručníkem nebo je bez učesání vyfoukat fénem a teprve pak rozčesat hřebenem či kartáčem. Nebo použijte Vlasový oplach Dry hair. 

Doporučené použití: Používejte jako klasické mýdlo. Namočte vlasy vodou, vezměte kostku do ruky a krouživými pohyby vytvořte na vlasech pěnu. Pěnu rozetřete po celé hlavě a vlasech, nechte nějakou dobu působit. Poté opláchněte. Poté použijte Vlasový oplach Dry hair. 

Složení: Voda, kokosový olej, palmový olej (RSPO), olivový olej, slunečnicový olej, mandlový olej, sezamový olej, ricinový olej, lopuchový kořen a jeho extrakt, šťáva z aloe vera, henna, růžový jíl, 100% esenciální olej z pomeranče a kanangy.

Tuhé šampóny Almara Soap výborně pění.

Při přechodu z klasických komerčních i tekutých přírodních bio šamponů je možné, že si vlasy budou muset na šampon v mýdlové formě zvyknout. Tuhé šampóny Almara Soap výborně pění. Nicméně vyšší pH, které mýdla přirozeně mají a zcela přírodní složky, které nenajdete v tekutých šamponech v tak koncentrované podobě mohou ovlivnit první dojem. Tuhý šampón neobsahuje tenzidy, které uhlazují vlasové vlákno. Ty najdete například v kondicionérech. Proto vám vlasy po použití mýdlového šamponu mohou připadat tvrdší, a ne tak uhlazené. Je to jen otázka času a zvyku. Mýdlový šampon je díky koncentrovanému obsahu bylin a olejů pro vlasy mnohem výživnější a prospěšnější. 

Almara Soap jsou tuhé šampony s úžasnými recepturami.

Přírodní tuhé šampony Almara Soap jsou vyráběné ručně metodou za studena. Vyrábí se smícháním zásady (dříve potaš vyrobená z dřevěného popela, v moderní době louhu) s olejovou směsí spolu s dalšími přísadami a následným ztuhnutím ve formě. Takový tuhý šampon obsahuje přirozeně vzniklý glycerin a také nezmýdlitelné oleje, které spolu s přidanými ingrediencemi pečují a vyživují při mytí vlasy i pokožku. Na rozdíl od komerčních, levných a glycerinových mýdel vlasy a pokožku nevysušují a navíc je díky olejům přirozeně vyživují. 

Nosnou složkou tuhých šamponů Almara Soap jsou rostlinné oleje. Ve všech receptech najdete: olivový olej, který dodává přírodním mýdlům jemnost a hydrataci; kokosový olej, který dodává pěnivost, tvrdost, bublinky a zaručuje mycí účinky; palmový olej, který mýdlo dělá tvrdé a trvanlivé. Receptura může být doplňena o další výživné oleje a másla (nejčastěji bambucké máslo, mandlový olej, ricinový olej, řepkový olej, slunečnicový olej), které mají v hotovém šamponu kromě blahodárných účinků na pokožku vliv i na pěnivost či jemnost bublinek.

Použitý palmový olej pochází z udržitelných zdrojů a je certifikovaný RSPO, halal a kosher a splňuje přísná kritéria na ochranu životního prostředí. Certifikát RSPO označuje palmový olej, který pochází z udržitelných zdrojů a splňuje přísná kritéria na ochranu životního prostředí. Produkty, které obsahují tento certifikovaný palmový olej, nejenom nezatěžují a neohrožují místí faunu a flóru, ale také podporují místní výrobce a snižují míru chudoby v celém regionu. Kromě toho, RSPO udržuje produkty z palmového oleje v přijatelné cenové relaci a bezdůvodně je nezdražuje.

Výrobce: Almara Soap, Česká republika. Vyjímečné receptury mýdel Almara Soap tvoří od roku 2014 zakladatelka Veronika. Vyrábí jedinečná přírodní mýdla a v polovině roku 2019 k nim přidali i přírodní kosmetiku. Výrobu i sklady mají kousek od Prahy.V mýdlárně Almara soap navrhují netradiční složení mýdel s účinky na daný kožní problém. Při ruční výrobě mýdel tradiční metodou za studena nepoužívají žádné prefabrikované suroviny. V mýdlárně vyrábí dvě standardní kolekce mýdel: přírodní, úžasná fancy mýdla a speciality přírodní kosmetiky. V Almara Soap ctí přírodu a sami se angažují v její ochraně. Vyrábí, balí a expedují mýdla a kosmetiku tak, abychom co nejvíce šetřili prostředí a život kolem nás. Mýdla proto nebalí do krabiček, pouze je opatří papírovým štítkem, na němž jsou všechny povinné informace včetně složení. Dodávají je v pytlíčcích z recyklovaného papíru. Kosmetiku dodávají ve skleněných dózách s kovovým víčkem, s papírovými štítky nebo cedulkami připevněnými k lahvičkám jutovým provázkem.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach New Hair Elixir 300 ml

349 Kč

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach Fresh Hair Elixir 300 ml

349 Kč

Almara Soap

Almara Soap Přírodní tuhý šampón proti vypadávání Strong hair 90 +- 5 g

169 Kč

Almara Soap

Almara Soap Přírodní tuhý šampón na posílení vlasové pokožky Clean hair 90 +- 5 g

199 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.