Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Černá maska 2 v 1 Annemarie Börlind ( 75ml )

948 Kč
Odesíláme ihned

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Intenzivní maskapro smíšenou pokožku s rozšířenými póry se sklonem ke vzniku vyrážek a maštění. Maska redukuje maz a viditelně pleť zmatňuje již po první aplikaci. Maska zároveň působí jako jemný peeling a pleť čistí. Výsledkem je čistá, matná pleť a zářivá pleť.Maska funguje jako 2 v 1 - jako krása maska a zároveň jako jemný peeling. Extrakt z šeříku reguluje produkci kožního tuku, matuje pleť, viditelně redukuje výrazně rozšířené póry a má protizánětlivé účinky. Fytoplankton posiluje kožní bariéru, zlepšuje v ní zadržování vlhkosti, zjemňuje póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Tyto výjimečné rostlinné ingredience navíc stimulují tvorbu nových buněk a revitalizují unavenou pleť, chrání ji před volnými radikály a zabraňují tak předčasnému stárnutí pleti. Přírodní pleťová maska působí okamžitě a výsledky jsou dlouhodobé. Výsledkem je čistá, zářivá pleť bez maštění.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Alcohol, Aqua , Aroma, Ascorbyl Palmitate, Behenyl Alcohol, Bentonite, Benzyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Caprylate/Caprate, CI 77499, Citric Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Coconut Alkanes, Dehydroxanthan Gum, Geraniol, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lactic Acid, Lecithin, Linalool, Malic Acid, Maltodextrin, Oryza Sativa Powder, Phenethyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Stearate, Saccharide Isomerate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Stearoyl Lactylate, Squalane, Syringa Vulgaris Extract, Tocopherol.

Doporučené použití: Nanášejte na vyčištěnou pleť, vynechejte oblast kolem očí. Nechte působit 10 až 15 minut, následně opláchněte teplou vodou. Aplikujte 1 - 2 krát týdně.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Hydratační pleťová maska Annemarie Börlind ( 75 ml )

873 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.