Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >👠🥿👟Všechny boty s EXTRA 25% slevou | Kód: BOTY25 >

Zbývá:

OBOUT SE DO TOHO

ZOOT.

Černý batoh Matt & Nat Brave

2 759 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Popis produktu

Značka Matt & Nat produkuje tzv. veganskou módu. Co to znamená? Ve zpracování materiálů je ohleduplná k přírodě a všemu živému. Vůbec tedy nepoužívá zvířecí kůži a snaží se z co největší části pracovat s recyklovanými materiály. Podšívky všech kousků jsou například vyrobené ze 100% recyklovaných plastových lahví. S touto značkou si tedy můžete užít bytelnou kvalitu s dobrým pocitem, že chráníte přírodu.

Tenhle batoh boří všechny mýty o tom, že batohy jsou jen pro sportovce nebo děti do školy. Batoh totiž může být ielegantní a právě takové batohy jsou teď v módě. Tak si neničte záda a kabelku nechte chvíli odpočívat.

Batoh Matt & Nat Brave se zapíná na zip a uvnitř má kapsu na zip, malou kapsu na drobnosti a kapsičku na mobil. Z vnější strany je vpředu další kapsa na zip a po stranách jsou otevřené malé kapsy. Má nastavitelné popruhy, je kvalitně zpracovaný a dobře drží tvar.

Batoh oceníte nejenom pro jeho nadčasový design, ale také pro jeho praktickou stránku. Do jeho rozměru hravě vložíte formát A4.

Materiály: 
vrchní část - syntetika 
podšívka - 100% recyklované plastové lahve

Rozměry: 25 x 35 x 14 cm

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.