Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Tmavě zelená plastová kabelka O bag

2 399 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Popis produktu

Italská značka Fullspot má na kontě samé kreativní kousky. Největším hitem se ale stala plastová kabelka O bag, kterou navrhl designér Emanuele Magenta.

Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu (a snadné údržbě) se stala rychle oblíbenou po celém světe. Tělo O bagu má mnoho barevných odstínů, takže každá žena si vybere "tu svoji". Skvěle se hodí nejen na pláž, ale i na farmářské trhy a stylově doplní i ležérní outfit do města.

Kabelka je lehká a má hladký, ohebný a voděodolný povrch. Je z kvalitního plastu EVA (ethylen vinyl acetát) a zaručuje velmi snadnou údržbu. Uvnitř kabelky je plátěná taška, která má dvě menší kapsičky na drobnosti a je v přírodním béžovém odstínu. Provazy, které slouží jako držadla, jsou též v přírodním odstínu a jsou kompatibilní i s vnitřní plátěnou taškou. Díky jejich délce je můžete nosit nejen v ruce, ale i přes rameno.

Olivová barva je stylová. My v zootu jí říkáme "nová černá", protože má stejnou moc - hodí se ke všemu, je nadčasová a nikdy s ní nic nezkazíte. Naopak!

Materiál: 
taška -  100% EVA (ethylen vinyl acetát)
držadlo - polypropylen 

Rozměry:
12 x 32 x 40 cm
délka držadla - 76 cm

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

O bag

O bag červené tělo MINI Fragola

757 Kč 1 250 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.