Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Trollied Dolly

Trollied Dolly

Trollied Dolly je londýnská značka originální dámské módy.

Bylo nebylo, v jedné daleké zemi si dvě sestry přísahaly, že se už nikdy nevrátí do nudné otupující práce a najdou si nějaký příjemnější způsob, jak si zajistit obživu. Jedna sestra cestovala na sever a druhá na jih, pak se opět sešly a inspirované svým dobrodružstvím se rozhodly, že si založí vlastní firmu.

Odjakživa toužily po tom, nebýt "ošklivými sestrami", které nikdo nechce vyzvat k tanci, toužily po úžasných modelech, kterými by mohly oslnit sál. A tak založily značku Trollied Dolly Clothing pro všechny sestry v celém širém Království.

Nechaly se inspirovat retro stylem, uchopili ho pěkně po svém a dodali mu svěží nádech díky krásným a neobvyklým látkám, které do té doby nebyly na High Street k vidění. Modely Trollied Dolly v sobě mísí barvy a živost vzrušujících dálav s kapkou londýnského módního ducha.

Sestry věří v zemi, ve které je špatné, nemastné-neslané a nudné oblečení zakázáno a sny o módní dokonalosti jsou víc než povoleny.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky