Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Pavel Berky

Pavel Berky

Tato trika vyjadřují RESPEKT.
Respekt k jednotlivci, k odlišnostem a k původní designérské tvorbě. Nic než názor. A styl. 

Autorem je návrhář Pavel Berky, držitel ocenění Top style designer 2012, absolvent pražské UMPRUM a výrazný talent současné české módní scény. Netradiční triko je součástí kolekce F64.0-, kterou Pavel představil v rámci soutěže Start-up na letošním Prague Fashion Weekendu. "Přišel mi zajímavý proces vzniku korzetu, které jsem dělal pro kolekci. Figurínu postupně obalujem do papíru, dělám si formu těla, pak si na ni vyznačím linie střihu...esteticky jsou velmi zajímavé všechny ty osy a linie" říká k návrhu Pavel.

Trika existují pouze v limitované edici! Chcete na prsou nosit jednoznačnou deklamaci originality? Tak si s nákupem pospěšte - do prodeje uvolňujeme pouze po 50ti kusech od dámské a pánské verze. 

Výtěžek z prodeje tohoto trika věnujeme organizaci Romea o.s., která se aktivně zasazuje o to, aby se česká společnost stále nerozdělovala na MY a ONI. V loňském roce Romea obdržela za dlouhodobé prosazování lidských práv výroční cenu Alice Garique Masaryk. Letos je za provozování online zpravodajství z romského světa, které jde v mnoha sporných kauzách více do hloubky, než běžná média, nominována i na ocenění Křišťálová lupa. Kromě vydávání tištěného časopisu Romano vodi také realizuje i celou řadu vzdělávacích i kulturních projektů, na lokální i celorepublikové úrovni. 

Jedním z takových dlouhodobých programů je projekt "Roma mentor", jehož součástí je i Pavel Berky. Na osmi základních školách po republice probíhají v rámci tohoto projektu setkání a workshopy se smíšenými skupinkami žáků a významnými osobnosti Romského původu. Cílem projektu je zprostředkovávat společné zážitky, motivovat romské i neromské děti k rozvíjení svých schopností i k plnění vlastních snů a zároveň přispívat v této nelehké době k bezproblémovému soužití všech dětí na školách. 

A to je dobré.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky