Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

JUNAROSE

JUNAROSE

JUNAROSE je dánská značka módy pro ženy kyprých tvarů, které se umí a chtějí skvěle oblékat. Je to vlastně taková "Vero Moda" velikostí 42-54.

Střihy lichotící plné ženské siluetě, vykouzlené z nejnovějších módních trendů. A bez kompromisů mezi kvalitou, vzhledem a tím, jestli vám to "padne". To je JUNAROSE.

Značka patří pod dánskou společnost Bestseller, která je velkou oděvní velmocí a má pod sebou řadu dalších úspěšných značek, jako např. už zmiňovaná Vero Moda, ONLY nebo VILA.

Společnost Bestseller vznikla roku 1975 v Dánsku. Její zakladatel Troels Holch Povlsen neměl zpočátku své pracovní kariéry s oděvy nic společného. Úspěšně se živil obchodem se starožitnostmi a práce ho hodně bavila. Jednoho dne ho však požádal jeho strýc, který vlastnil obchod s oblečením a dostal se do finanční krize, o pomoc. Troels mu pomohl se svědomitostí sobě vlastní a tím začala jeho nová éra. Z malého obchodu s oblečením se stal velkoobchod a dále už vše rostlo exponenciální řadou.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky