Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Wacaco

Wacaco

Vychutnejte si voňavou kávu KDEKOLI.

Společnost Wacaco byla založena v roce 2013 v Hongkongu jako výsledek vývoje malého, lehkého a snadno ovladatelného přístroje, který původně vznikl jako osobní projekt jednoho designéra a milovníka dobré kávy...

Hugo Cailleton, zakladatel společnosti Wacaco a držitel mnoha ocenění v oboru průmyslového designu se už před zahájením vývoje Minipressa dlouhodobě podílel na výrobě domácích kávovarů. Myšlenka přenosného espressovače pak vznikla jednou ráno během služební cesty, poté, co byl zklamán mizernou kávou v hotelu. Hugo začal zkoumat dostupné přístroje na trhu, nakupoval vzorky a testoval je. Žádný z těchhle výrobků ho však úplně neuspokojil. Kávovary byly příliš těžké, nedosahovaly potřebného tlaku, teplota kávy byla nízká a byly drahé.

Po dlouhé cestě prototypů, testování a zpětné vazby od přátel i odborníků byly některé funkce přidány a jiné zase odstraněny. Díky vytrvalosti a tvrdé práci všech zúčastněných však po dvaceti měsících Minipresso konečně spatřilo světlo světa. Je vyrobené z odolných materiálů a dokáže vyvinout potřebný tlak pro přípravu toho nejkvalitnějšího espressa.

Teď nastal čas, abyste Minipresso vzali do svých rukou i VY.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky