Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: SLEVA30

Zbývá:

Vybrat si

ZOOT.

Ere Perez

Ere Perez

Etická přírodní krása z Austrálie

Značka Ere Perez (jméno má po své zakladatelce) se zrodila
v roce 2002 v australské Bondi Beach a od prvního dne jde cestou přírodní péče, ochrany a posilování vnitřní i vnější krásy. Ve svých produktech spojuje bohatství přírody, udržitelný životní styl a pulzující mexické kořeny. Zároveň je průkopníkem v oblasti clean beauty. Věří, že v jednoduchosti je síla, a oslavuje současný trend minimalismu, respektu k naší planetě a etické kráse.

Kosmetika Ere Perez má jedinečné složení z rostlinných výtažků, superingrediencí (např. moringa) a minerálů bez obsahu chemických látek – neobsahuje BHT a BHA, minerální oleje, nanočástice, parabeny, parafín, petrochemii ani syntetické vůně. Naopak se pyšní certifikáry Cruelty Free by PETA, NON GMO a NO CO2. Značka se zavázala dodržovat principy udržitelnosti UN Global Compact týkající se lidských práv, pracovních podmínek, životního prostředí a boje proti korupci.

Zkrátka Ere Perez = ethical beauty bez kompromisů.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky