Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Rodial

Rodial

Luxusní londýnskou značku pleťové i dekorativní kosmetiky Rodial si oblíbily světově známé celebrity, vizážisté a dermatologové. Přípravky s prvotřídními ingrediencemi umožňují cílenou péči o pleť s okamžitým i dlouhodobým efektem. To vše díky unikátním recepturám, které kombinují inovativní technologie s vysoce výkonnými účinnými látkami.

Pleťová péče Rodial napomáhá k mladistvému vzhledu a řeší potíže se stárnoucí, problematickou i unavenou pletí. Přípravky jsou dermatologicky testovány, jsou doporučeny dermatology a plastickými chirurgy ve Velké Británii a oddalují nutnost estetických zákroků.

Značku Rodial založila v roce 1999 bývalá beauty redaktorka Maria Hatzistefanis. Během své kariéry spolupracovala s nejznámějšími vizážisty a získala tak perfektní vhled do světa kosmetiky. Vycítila mezeru na trhu a navrhla vlastní řadu cílené pleťové péče a exkluzivních make-upů, které umožňují vytvořit profesionální líčení i doma.

Přípravky si vysloužily celosvětový ohlas – dnes Rodial najdeme ve 35 zemích a ve více než 2 tisícovkách luxusních obchodů po celém světě, a to včetně legendárních domů Harrods, Harvey Nichols a Saks Fifth Avenue.

V sortimentu značky najdete silná pleťová anti-age séra, oční krémy, zeštíhlující gely, luxusní dekorativní přípravky a spoustu dalších. K celosvětovým bestsellerům patří remodelační gel Dragon’s Blood nebo řada Snake Range obsahující peptid, který dokáže zmrazit svaly a napodobit anti-age účinky hadího jedu. Velkou oblibu si získaly také luxusní kompaktní pudry obohacené o antioxidanty.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky