Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Puma

Puma

Puma, je německá společnost specializující se na výrobu sportovního oblečení, vybavení a obuvi. Byla založena Rudolfem Dasslerem roku 1924 a později registrována v roce 1948. Puma je známá jako výrobce fotbalové obuvi a ve své historii sponzorovala mnoho významných fotbalistů (Pelé, Eusébio, Johan Cruijff, Enzo Francescoli, Diego Maradona, Lothar Matthäus, Kenny Dalglish, Didier Deschamps či Gianluigi Buffon). Sponzoruje rovněž některé národní fotbalové týmy.

Společnost Puma, jejíž prapůvod leží stejně jako v případě Adidasu v Německu, patří v současnosti k nejrozšířenějším a nejvýdělečnějším firmám co se produkce sportovní obuvi a dalšího vybavení pro sport týče. Pro někoho se tato značka stala synonymem pro boty, Puma toho však nabízí mnohem více – v kolekci oblečení najdete kromě bot také kabelky, tašky, trička nebo třeba mikiny.

Historie firmy Puma je do jisté míry spjata s historií Adidas, jelikož zakladatelé obou firem byli bratři. V matčině přádelně tehdy Rudolf a Adolf Dasslerovi začali už před první světovou válkou vyrábět své první boty.

Po skončení války si tedy Adolf zakládá Adidas a Rudolf svou firmu pojmenuje Ruda, což bylo záhy změněno na Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler. Vzhledem k tomu že stále bydleli ve stejném městě, bylo i jeho obyvatelstvo rozděleno na dva tábory, přičemž dokonce i některé bary a obchody byly obecně známy jako služby pro příznivce té či oné značky.

Barva:

Puma

Vínový dámský batoh Puma Core

674 Kč 1 099 Kč

Puma

Vínové pánské tričko Puma Classics

562 Kč 899 Kč

Puma

Vínová pánská mikina s kapucí Puma Classics

1 132 Kč 1 799 Kč

Puma

Vínové holčičí zateplené kožené kotníkové tenisky Puma Carina 2.0

959 Kč 1 799 Kč

Puma

Vínové unisex tenisky Puma St Runner v3 Mesh

1 049 Kč 1 599 Kč

Naposledy použité

Věk

Pohlaví

Kategorie

  • Ženy
  • Muži
  • Holky
  • Kluci
  • Bydlení a design

Velikost

Základní dámské velikosti

Základní pánské velikosti

Boty nebo ponožky

Podprsenky s košíčky

  • Obvod pod prsy
  • Košíček

Pánské kalhoty podle pasu a délky

  • Velikost pasu
  • Délka nohavic

Základní dětské velikosti

Dětské boty nebo ponožky

Velikost podle věku

Barva

Cena

-

Skladem

Udržitelnost

Řazení