Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Menší červeno-modrý batoh s přední kapsou Herschel Little America Mid-Volume

3 089 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Popis produktu

Vybavte se na cesty!

S batohemLittleAmerica se to půjde jedna radost.

Ať už se chystáte na výlet, do práce, školy nebo jen tak na procházku městem, spolehlivá retro klasika vzbudí obdiv okolí a důmyslnost polstrování popruhů a zádové části vám zaručí pohodlí po celou dobu nošení. 

Hlavní kapsu jednoduše otevřete odepnutím magnetických patentů, které jsou skryty pod retro páskami a stahovací šňůrou s jezdcem. Zde máte hlavní ukládací prostor batohu s oddělenou přihrádkou až na 13" notebook. Na drobnosti jsou zde i dvě malé kapsičky po stranách.

Menší kapsu vpředu společně s patenty jistí navíc ještě zip. Kapsu využijete na peněženku, mobil, doklady a ostatní věci, které potřebujete mít po ruce.

Batoh je na rozdíl od svého většího bráchy označen výrobcem jako MID-VOLUME. Je tedy o něco menšího vzrůstu a tedy vhodný jak pro pravého výletníka tak i pro něžnou výletnici.

Herschel je v současné době jedním z nejúspěšnejších návrhářů a výrobců batohů, tašek, peněženek a dalších doplňků. Jejich ikonický nostalgický design a nepřeberné množství barevných kombinací a potisků, stoupá v oblibě každý den více a více.

Materiál: 
vrchní část - 100% polyester
spodní část - 100% polyester
pásky - 100% PU

Rozměry: 39 x 27 x 15 cm

Objem: 14,5 litru

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.