Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Černý dámský overal NEBBIA INTENSE Golden overal 595

1 606 Kč 1 889 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Popis produktu

Overal pro perfektní trénink? Ano, přesně tak! Móda ve fitness se mění, tak pojďte udávat trendy společně s námi! Oslnivá kombinace v luxusní zlaté a černé barvě Vám pomůže cítit každý pohyb intenzivněji než kdykoli předtím. Nebojte se vzít overal do fitka nebo v něm doma cvičit – rychle zjistíte, že je velmi pohodlný, téměř jako druhá kůže. Nejlepší na tom je, že jej můžete kombinovat s dalšími kousky z naší kolekce INTENSE. Například si na to dejte naši Golden Cropped mikinu – to bude teprve intenzivní zážitek! Určitě se z tohoto overalu stane kousek, který Vás ještě překvapí a posune k lepším výsledkům! 

Materiál je silnější, takže zakryje všechny nedostatky a vytvaruje Vaše křivky. Díky svým technickým a kompresním vlastnostem urychlí zotavení po tréninku a poskytne Vám dokonalou podporu. A nejen to! Se všemi těmito detaily je vhodný pro všechny druhy cvičení, od kardia po HIIT. 

Overal má dokonce i oblíbený scrunch butt efekt, který krásně zvýrazní tvar zadku a ikonické NEBBIA lampasy, aby ste se vždy cítila jako součást naší fitness komunity, naší #NEBBIAfamily­. Intenzivní závazek. Intenzivní trénink. Intenzivní černá. Intenzivní střih. Odmítněte ze sebe vydávat cokoliv jiného než 100%. Právě tahle myšlenka se skrývá za INTENSE, naší zbrusu novou dámskou kolekcí, která je ještě přímočarejší než cokoliv předtím a zaměřená hlavně na zlepšování Tvého výkonu! S INTENSE oslavujeme silné a sebevědomé ženy, které se nebojí žít život naplno a které si jdou za svými cíli s dravým odhodláním. S tímto NEBBIA overalem máš možnost zhmotnit vaše intenzivní odhodlání k fitness. Nezapomeňte žít fitness naplno, aby byl slogan kolekce „Intense is how I train, intense is how I live” zasloužený právem. 

Model: INTENSE Golden overal 595
Barva: černá
Vzor: s nápisem
Výstřih: kulatý
Rukáv: na ramínka
Délka: regular
Vlastnosti materiálu: elastický
Materiál: 79 % polyamid, 21 % elastan

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

NEBBIA

Černé dámské sportovní kompresní kraťasy NEBBIA Intense Leg Day

639 Kč 999 Kč

NEBBIA

Černé dámské sportovní tepláky NEBBIA

1 039 Kč 2 099 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.