Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉

Platí už jenom

ULOVIT SI JE

ZOOT.

Proteinová omeleta s příchutí slaniny a sýra KetoMix (10 porcí)

526 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

  • Obsah balení 250 g (10 porcí),
  • vhodná již od 1. fáze ketonové diety KetoMix,
  • zdroj kvalitní bílkovinyvitamínů a minerálních látek,
  • nízký obsah sacharidů a tuků,
  • zdroj vlákniny pro správnou funkci střev,
  • bez lepku,
  • bez přidaného glutamátu.

Proteinovou omeletu KetoMix si oblíbí každý milovník teplých snídaní, obědů či večeří. Navíc díky jednoduché a rychlé přípravě pro vás bude hubnutí neuvěřitelně snadné. Omeleta KetoMix je výborná s restovanou zeleninou, houbami, bylinkami, doplněná oblíbeným kořením nebo jednoduše jen tak samotná. Její variabilnost je tak veliká, že se vám její chuť nikdy neomrzí.

Proteinová omeleta KetoMix je díky svému složení vhodná nejen pro ketonovou dietu, ale i běžný zdravý jídelníček. Během pěti minut připravíte plnohodnotný pokrm plný bílkovinvlákninyvitamínů a minerálních látek.

Návod na přípravu:

Do šejkru nalijte 120 ml vody. Přidejte 3/4 odměrky omelety (25 gramů). Namixujte v šejkru. Na rozpálenou pánev nalijte kapku oleje a směs ze šejkru, ztlumte plamen, přikryjte pokličkou a restujte přibližně 4 minuty. Poté omeletu opatrně otočte a restujte další 3 minuty.

Složení:

Sušený bílek, sušený žloutek, mléčný protein, aroma, slunečnicový olej, sušené fermentované mléko, minerální látky (chlorid draselný, hydrogenfosforečnan draselný, oxid hořečnatý, fumarát železnatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, jodid draselný, seleničitan sodný), sůl, glukózový sirup, koření a bylinky (kurkuma, česnek, černý pepř), modifikovaný škrob, maltodextrin, vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12, D3, K). Může obsahovat stopy korýšů, ryb, sóji, ořechů a celeru.

Skladujte v suchu a chladu.

Upozornění: Ketonová dieta není vhodná pro těhotné a kojící ženy a osoby s intolerancí laktózy. Je určena osobám mladším 18 let. Před zahájením ketonové diety a po 3 týdnech od jejího zahájení doporučujeme konzultaci s vaším lékařem. Dodržujte dostatečný příjem tekutin, minimálně 1,5 litru denně.

Model: KetoMix Proteinová omeleta s příchutí slaniny a sýra
Barva: krémová

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.