Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechtko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

ULOVIŤ

ZOOT.

Růžová láhev Ion8 One Touch (500 ml)

279 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

Partnerské zboží

Tenhle kousek u nás prodává jeden z našich partnerů, a proto na něj nefungují některé slevové kódy.

Popis produktu

Vysoce kvalitní, těsnící láhev s originálním oceněným funkčním designem otvírání. Lahev oceníte kdykoli během dne doma, na výletech, přisportu i na cestách autem. 

Klíčové vlastnosti: 100 % nepropustná otevření víčka jednou rukou pro horké i studené nápoje, objem 750 ml, ergonomický tvar matný, neklouzavý povrch zdravotně nezávadný plastTritan, bez BPA 

Doporučené použití:  Před použitím vždy opláchněte láhev a uzávěr studenou vodou. Po použití vždy opláchněte pouze teplou vodou a jemným mýdlem na nádobí. Před uskladněním důkladně osušte.Skladujte vždy s víčkem. Lze mýt v myčce ale na program s max teplotou 30°. Doporučujeme ruční mytí. K čištění nepoužívejte kartáče aniabraziva. Nev­kládejte plnou láhev do mrazničky. Nepoužívejte na sycené nápoje. 

Složení: 100 % zdravotně nezávadný plast Tritan TM. Lahev Ion8má ergonomický design a unikátní technologii víčka. Lahev má jedinečný otvírací systém. Snadno víčko otevřete/zavřete pouze jednou rukou i přisportovní aktivitě.  Z lahve se snadno pije. Má odvětrávané víko se 2 otvory. Jeden, z kterého se pije, a druhý mnohem menší, který nasává při pití vzduch, a tak se docílí rychlý a hladký průtok nápoje bezmačkání lahve nebo nepříjemného sání.  Víko lahve udržuje ústílahve stále čisté, bez prachu. Pro pohodlné pití je hubice umístěna naboku. Umožňuje pít v pohodlí, bez extrémního náklonu, bez namáhání krku. Můžete pít a stále se dívat dopředu, což je skvělé pro procházky nebo jízdu na kole. Láhev je nepropustná díky zámku na víčku. Zámek jep ojistkou proti nechtěnému otevření lahve v tašce nebo batohu. Praktické plastové madlo můžete snadno přichytit na zavazadlo nebo kočárek. Lahevmá neklouzavý povrch a snadno se drží i dětem. Lahev je ideální nacesty, sportovní i jiné venkovní aktivity. Tvar navrhnut tak, aby se pohodlně vešel do standartních držáků v autě nebo na kole. Velikost vhodná do držáků na kolo: 750 a 1000ml. Velikost vhodná do držáků do auta: 350 a 500ml. Lahve Ion8 jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu Eastman Tritan – amorfního kopolyesteru rostlinného původu. Eastman Tritanje produktem americké společnosti Eastman Chemical Company. Materiál vyniká jasností, pevností, hydrolytickou stabilitou a chemickou odolností. Zároveň je biologicky rozložitelný a bezpečný pro vaše zdraví. Je schválený prostyk s potravinami a neuvolňuje nebezpečné ftaláty a Bisfenol (BPA).Materiál nepřejímá pachy. Výrobce: Aydya Ltd, Velká Británie. Anglickáznačka Ion8 vyrábí zdravé lahve z netoxických v přírodě rozložitelných materiálů.  Lahve s jedinečným praktickým systémem otvírání získaly mezinárodní ocenění Red Dot Design Awards. Nabízí veselé barvy a speciální kolekci nepropustných lahví i pro děti. Oduvedení na trh v roce 2016 jsou láhve na vodu Ion8 po celé Evropě velmi populární.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

ION8

Šedá lahev Ion8 Leak Proof 500 ml

319 Kč

ION8

Světle zelená lahev Ion8 Leak Proof (1000 ml)

429 Kč

ION8

Světle modrá nerezová lahev Ion8 Leak Proof (400 ml)

349 Kč

ION8

Žluto-modrá lahev pro děti Ion8 One Touch Kids Frog Pond (400 ml)

329 Kč

ION8

Šedá nerezová termolahev Ion8 Leak Proof (500 ml)

539 Kč

ION8

Zelená lahev Ion8 One Touch Green (1000 ml)

399 Kč

ION8

Petrolejová vzorovaná lahev Ion8 Leak Proof Space (350 ml)

339 Kč

ION8

Světle modrá nerezová láhev Ion8 One Touch Alaskan Blue (400 ml)

329 Kč

ION8

Černé náhradní víčko na láhev Ion8 Leak Proof (350 až 600 ml)

149 Kč

ION8

Modrá nerezová termolahev Ion8 Leak Proof 920 ml

659 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.