Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Krém proti pocení nohou Bioturm (75 ml)

388 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Krém na nohy s deodoračními účinky s extrakty lišejníku a čerstvého mentolu působí proti zápachu nohou a reguluje nadměrné pocení. Lišejník má skvělé antibak­teriální účinky a dále máprotizánětlivé a deodorační vlastnosti. Kyselina salicylová zároveň změkčuje zrohovatělou pokožku. Vysoce kvalitní rostlinné oleje a lakto-intenzivní aktivní komplex se navíc postarají o hladká a dokonale opečovávaná chodidla. Krém pečuje a regeneruje pokožku i nehty na nohou. Základem mastí Bioturm je bio lakto-intenzivní aktivní komplex. Pomocí speciálního procesu dochází k fermentaci čerstvé organické syrovátky. Fermentovaná organická syrovátka normalizuje flóru pokožky a kyselý plášť podle obsažených složek. Přírodní kyselina mléčná, esenciální aminokyseliny, stopové prvky atd. jsou pokožkou dobře absorbovány a normalizují úroveň vlhkosti pokožky. Lakto-intenzivní aktivní komplex obsahuje mnoho složek, které se nacházejí ve velmi podobném složení v přírodním prostředí kůže a proto je jí velmi dobře snášen. Urea, nebo-li močovina není jen metabolický odpad z ledvin, ale také přírodní zvlhčovač, který se nachází na kůži s obsahem až 7%. V případě psoriázy a neurodermatitidy je obsah močoviny v dotčených částech kůže výrazně snížen (někdy klesá až na 3,5%). Urea zadržuje ztrátě vlhkosti, má antibakteriální schopnosti, zjemňuje a změkčuje pokožku a dokáže odstraňovat alergeny. Slunečnicový olej se získává ze semen slunečnice (Helianthus annuus Liné). Slunečnice pochází ze Severní Ameriky a v současnosti se pěstuje hlavně ve východní a západní Evropě a také v severní a jižní Americe. BIOTURM používá slunečnicový olej s vysokým obsahem oleje, který má vyšší obsah kyseliny olejové než normální slunečnicový olej. Má větší ochranný účinek, je dobře snášen, epitelizován a snadno vstřebatelný pokožkou. Slunečnicový olej se tradičně používá v případě zranění a kožní vyrážky.  Všechny produkty Bioturm jsou certifikovány jako přírodní kosmetika. Jsou zcela bez obsahu silikonů, parabenů, parafinů, syntetických parfemací a konzervantů.

Vhodné pro: suchá a extrémně suchá pokožka 

Klíčové vlastnosti: 

  • reguluje nadměrné pocení
  • působí proti zápachu nohou 
  • lišejník a kyselina salicylová má antibakteriální účinky  
  • bio lakto-intenzivní aktivní komplex normalizuje flóru pokožky a její vlhkost 
  • svěží vůně mentolu 
  • 100% přírodní složení     

Náš tip: Krém oceníte po sportovních aktivitách. 

Doporučené použití: Naneste několikrát denně na chodidla avmasírujte. Po použití si umyjte ruce. Nevhodné pro děti do tří let.

Složení:  Aqua, Salix Alba Bark Extract, Glycerin,Polyglyceryl-6 Palmitate/Suc­cinate, Distarch Phosphate, Helianthus AnnuusHybrid Oil , Simmondsia Chinensis Seed Oil *, Squalane, Cetearyl Alcohol,Alcohol, Whey *, Cetyl Palmitate, Acacia Decurrens/Jojo­ba/Sunflower SeedWax/Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter,Dipotassium Glycyrrhizate, Sesamum Indicum Seed Oil *, Usnea Barbata Extract,Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Palmitic Acid, Stearic Acid,Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Palmitate, Helianthus Annuus SeedOil, Menthol, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Mentha Spicata Herb Oil *,Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Tocopherol, Oryzanol, Limonene, Linalool.   * from controlled organic cultivation 

Výrobce: BIOTURM Gmbh, Německo.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.